Priateľ na pokeci

Príspevok v téme: Priateľ na pokeci
achjajcoto

Možno už preháňam ale ... priateľ mi sám povedal svoje hesla ... a zistila som že to na pokeci si zmenil.
Priznam sa, nedalo mi to a sem tam som sa tam pozrela a vsimla som si ze pise aj inym. Sme spolu takmer rok a niekedy to nerobil, až teraz v poslednom čase.
Som z toho dosť sklamana lebo ja napr. nemam potrebu pisať cudzim chlapom ako sa maju a tak.
Štve ma že sa tam teraz nedostanem a nemožem kontrolovať čo piše, to asi nie je normalne.
Už som aj rozmyšlala že mu budem pisať z ineho nicku aby som zistila čo pise, ako, ako by reagoval keby som sa s nim chcela stretnuť alebo tak. Viem že je to detinske, že to robia možno tak 15-tky.

Ma 23 rokov, a fakt nechapem čo taky zadany chlap hlada na pokeci

uranium

Nainštaluj mu na komp keyloger a znova budeš vedieť heslá, spraví to screeny, a zachytí aj písaný text. Záleží ako si to nadstavíš, prvý týden je to zdarma, no treba vypnut alebo vymazat antivir, lebo taky nod32 ho detekuje ako trojana.

megi118

ak dvaja tvoria pár,nemali by sa zaoberat internetom.
Ved obaja či už študujum,alebo chodia do práce,tak ked poobede sa zídu-chcú byť predsa spolu,nie pri pc,či,?
tak sa dohodnite,že na pc budete len hodinu denne,a budete trávit spolu ostatok času.
Aj ja som podobne niečo zažila,a nebolo to príjemné.

J111

Preco by si mala hladat ineho, ved mu to povedz, ze ho chces kontrolovat, mozno to casom oceni:D Budete mat spolocne temy rozhovorov, co napisal nejakej babenke a pod.:DDD

Jenny31

chlap, ktory je zadany, nema co robit na pokeci..keby som bola spokojna vo vztahu, vobec by ma nenapadlo sa prihlasovat na pokec a viest zvrhle debaty...

Blondula

ja som toho nazoru,ze internet v istych pripadoch nici vztah !! napriklad aj tento pripad ! po case pridu hadky a podobne vymeny nazorov a vztah sa ocitne v bode mrazu !! :D ja som to zazila !

lillia

pokec a ine hluposti pre nast-rocnych nemusim, ale vcelku ta chapem.
ked ti dal hesla a potom ich zmenil, musel mat nato dovod. ak ta to ozaj stve, sama si navrhla riesenie, tak to urob