Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ na pokeci

Príspevok v téme: Priateľ na pokeci
achjajcoto

Možno už preháňam ale ... priateľ mi sám povedal svoje hesla ... a zistila som že to na pokeci si zmenil.
Priznam sa, nedalo mi to a sem tam som sa tam pozrela a vsimla som si ze pise aj inym. Sme spolu takmer rok a niekedy to nerobil, až teraz v poslednom čase.
Som z toho dosť sklamana lebo ja napr. nemam potrebu pisať cudzim chlapom ako sa maju a tak.
Štve ma že sa tam teraz nedostanem a nemožem kontrolovať čo piše, to asi nie je normalne.
Už som aj rozmyšlala že mu budem pisať z ineho nicku aby som zistila čo pise, ako, ako by reagoval keby som sa s nim chcela stretnuť alebo tak. Viem že je to detinske, že to robia možno tak 15-tky.

Ma 23 rokov, a fakt nechapem čo taky zadany chlap hlada na pokeci

Magy

achjajcoto - teba stve, ze sa nemozes vrtat v sukromi svojho partnera. smutne co? tragedia! a este napises, ze vies ze to je detinske, ze to robia 15-stky a aj tak ta to trapi, ze ma tvoj partner nejake tajomstva.
pokial potrebujes mat partnera, o ktorom vies prve aj posledne, ktoremu nebude vadit, ze sa mu budes hrabat v mobile, sms-kach, mailoch atd., tak ti radim najst si ineho, ktoremu tento pristup bude vyhovovat.

coolboy

chlap nerobi take veci ak mu nieco vo vztahu nechyba, 23 rocny chalan by zahanal nudu inym sposobom, nehovorim ze tam hlada realny sex alebo stretka hned, ale o pocasi tam asi kecat nechodi

VTomi

Chápem Ťa, že Ti to vadí, určite a priamo mu to ale povedz. Takmer naisto si píše s "cudzímy" ženami, ale zrejme ide o nezáväzné pokecanie, čo chlapy niekedy aj potrebujú. Nemusí ísť o návrhy na tajné stretká. Dá sa tento stav občas rešpektovať, pokiaľ to nebude preháňať tak, že by Ti to už vadilo a pokiaľ máte dôverny vzťah.

lavender33

Ak je prihlásený na pokeci a chodí chatovať, tak určite sa tam nedohoduje s kamošmi o pive. Píše si so ženami, možno nejaké sexuálne témy, návrhy na stretká a podobne. Je to veľmi bežné ale neznamená to hneď že Ťa 100%-ne podvádza

Heatherka

kontrolovat nie je dobre. ale obrat si to. kebyze si ty pises s niekym, len tak, uplne z nudy a nic za tym nehladastak je to ok. ale ked on uz to ok nie je ??? ale tiez mam nazor, ze co zadany muz hlada na pokeci. osobne pokec neznasam, zrusila by som ho :D