mate niekto skusenosti s DOMOM NA KLUC? alebo neviete niekto nieco o tom? s priatelom chceme dom, a rozmyslame o takejto variante... poradite? vdaka...
Dom na kľúč
Ja mám skúsenosti s firmou Drevodom Zvolen. Tento je môj drevodomzvolen.sk
Skvelá cena a profesionálny prístup :)
Ahoj, ja mám veľmi dobré zkúsenosti s domom na kľúč jeden som si zakúpil od www.domsnov.net, vybavenie easy, postavenie tiež v krátkom dobe, Vytvorili sme si útulné miesto na život :)
Dom je miesto,ktoré Vás má načerpať energiou.Harmónia začína v našom domove a z neho sa prenáša aj do nášho života. Rozhodne by som nepodcenila výber pozemku a firmy ktorá bude dom stavať. Ak ide o stavbu na kľúč či už montovaných alebo murovaných domov odporúčam stastnedomy.sk. Lebo vy sa budete doňho vracať nasledujúce roky.
Od známych sme dostali tip na firmu www.stavbanamieru.sk
boli ústretoví a vyhoveli našim požiadavkám,určite odporúčam :)
My sme si dali postaviť kontajnerový dom na kľúč a tiež neľutujeme. Od prvej komunikácie s firmou až po odovzdanie kľúčikov od domu prebehlo všetko hladko a bez akýchkoľvek problémov. Odporúčanie na stavebnú firmu sme dostali od našich známych, preto sme zvolili túto firmu www.modularnedomy.sk
Len si dávaj pozor aby boli najskôr spravené inžinierske siete a cesta :) Lebo potom dopadneš ako pár ľudí, ktorých už ukazovali kde kade v tv - Lampáreň, TV NOVINY, Reportéri atď. Bez kúrenia, cesty ale v novom dome :)
ja s manželom sme si nechali postaviť dom na kľúč podľa stránky, ktorú sme našli na nete a neľutujeme! bolo ty vyriešené presne ako sme chceli, bez stresu, vybavovačiek, zbytočneho čakania.... super... www.dom-ov.sk