Dom na kľúč

dendi0

Ahoj, ja mám veľmi dobré zkúsenosti s domom na kľúč jeden som si zakúpil od www.domsnov.net, vybavenie easy, postavenie tiež v krátkom dobe, Vytvorili sme si útulné miesto na život :)

Anka24

Dom je miesto,ktoré Vás má načerpať energiou.Harmónia začína v našom domove a z neho sa prenáša aj do nášho života. Rozhodne by som nepodcenila výber pozemku a firmy ktorá bude dom stavať. Ak ide o stavbu na kľúč či už montovaných alebo murovaných domov odporúčam stastnedomy.sk. Lebo vy sa budete doňho vracať nasledujúce roky.

ivan83

My sme si dali postaviť kontajnerový dom na kľúč a tiež neľutujeme. Od prvej komunikácie s firmou až po odovzdanie kľúčikov od domu prebehlo všetko hladko a bez akýchkoľvek problémov. Odporúčanie na stavebnú firmu sme dostali od našich známych, preto sme zvolili túto firmu www.modularnedomy.sk

Mimulus

Len si dávaj pozor aby boli najskôr spravené inžinierske siete a cesta :) Lebo potom dopadneš ako pár ľudí, ktorých už ukazovali kde kade v tv - Lampáreň, TV NOVINY, Reportéri atď. Bez kúrenia, cesty ale v novom dome :)

debbie12

ja s manželom sme si nechali postaviť dom na kľúč podľa stránky, ktorú sme našli na nete a neľutujeme! bolo ty vyriešené presne ako sme chceli, bez stresu, vybavovačiek, zbytočneho čakania.... super... www.dom-ov.sk