Dom na kľúč

Nellkaa

Nám stavali chalani z východu super cena aj kvalita a k tomu ešte, aj centrálny vysávač nám spravili grátis odporúčam www.sallybau.sk

IvanoKruh

Stastne domy sme kontaktovali tiez, komunikacia fajn, dom chceme zacat stavat uz dalsi rok, tak uvidime, snad bude vsekto ok.

Ferindo001

Dakujem za tip, o SD som uz pocul aj som ich zachytil na fb, viem, ze som chcel katalog a mali len online na webe, co mi az tak nevadi, domy maju velmi pekne, s myslienkou a nie extra nakladne.

PetrikBA

Ako pisu, domnakluc od stastnych domov, projekt vedia pomerne aj tak specificky "ohnut" na prianie klienta, takze sa da u nich osobne za velmi dobrych podmienok prisposobit - vlastna skusenost.

RadomirVanco

Stastne domy (wood house) budu do par rokov podla mna top firma, pan majitel ma skvely pristup, naozaj stavaju stastne domy, vsetko co sa povie, sa tak aj realizuje, pri inych firmach pridete so stavbou domu o 2-3 roky fyzickeho zivota a o polovicu psychickeho zdravia :D

LauraG

Mame skusenost s firmou wood house (stastnedomy.sk) rovnako, nerealizovali nam samotny projekt domu ale izolaciu cez ich druhotny projekt (stastnaizolacia.sk) a ako je jasne z nazvu, dopadlo to stastne, top odbornici, odporucam.

lucius888

Aj ked toto vlakno vyzera ako spam roznych reklamiek, tiez sa pridam k pozitivnej referencii na Stastne domy, rovnako mozem pridat ak ma niekto zaujem foto, urcite to niekomu moze pomoct.

liviakastanara

Suhlasim s Ankou, ktora pisala nizsie ako aj s jej politikou vyberu. Domcek je naozaj miesto, ktore nie je len o byvani, ale aj o ziti ako takom. Tiez sme zvolili jej spomenutu spolocnost Stastne domy. Domcek mame dostavany cca za mesiac, hrozne sa tesime, vsetko vychazdza zatial podla planu :))

Joeko

TreeMont s.r.o. realizuje montované domy, ktoré zabezpečia vyšší užívateľský štandard pri nízkych prevádzkových nákladoch. Jedinečná skladba stien pri montovaných domoch Feature Vám ušetrí až 70% nákladov v porovnaní s klasickým domom. Stena sa skladá až z 3 vrstiev izolácie Knauf a protipožiarného sadrokartónu.

U steny = 0,11

pozrite si viac na webe: montovane-domy.com