Dom na kľúč

barborica

Ahojte, my bývame tretí rok v keramickom dome. Dávali sme postaviť po myslím zodpovednom výbere firme CeramicHouses. Tak ak by ste mali prípadne nejaké otázky, alebo by vás niečo zaujímalo, keď sa to chystáte riešiť a vyberáte atď, tak napíšte kľudne :-)

hrudacka

ved prave, nam sa tiez pozdavaju. ale zatial sme to vsetko pozerali na nete, citali, studovali. nepozname nikoho, kto taky dom ma, ze by sme sa vedeli ist pozriet alebo tak.

radinus022

Tie keramické sa nám dosť pozdávajú. To vyzerá aj také, že najrýchlejšie asi zmontované na pozemku. Kontajnerový nechcem, to je také, že mám z toho pocit, že človek býva v plechovej búde. Akože ešte ten drevodom by sme možno, ale tam sa obávame životnosti.

erikuska

to je pravda, ze lodne kontajnery su dnes popularne ako alternativne riesenie byvania, ale osobne by som do toho nesla. ako zahradny domcek, dielna alebo rekreacna chatka na par dni do roka, preco nie. ale ako trvale byvanie by som to velmi nezvazovala. radsej klasicku alebo montovanu stavbu.

marioneta

/radinus022/ a aky by ste si predstavovali? drevodom? kontajnerovy? keramicky? nieco ine? ved toho je strasne vela. nejaku pociatocnu predstavu hadam mate.

radinus022

Podeľte sa o skúsenosti, kto ste stavali nedávno. Ideálne vlani, aby to bolo také čerstvé :D Chceli by sme montovaný dom. Pozeráme rôzne varianty.

Nellkaa

Nám stavali chalani z východu super cena aj kvalita a k tomu ešte, aj centrálny vysávač nám spravili grátis odporúčam www.sallybau.sk