Potrebujem rychlo schudnut

Príspevok v téme: Potrebujem rychlo schudnut
ByVeronika

Viem ze rychlo schudnut, nie je ziadna vyhra a mal by to byt dlhsi proces ktory je ucinny ale teraz to nutne potrebujem. budem musiet drasticky znizit "jedalnicek" , napr. jablko, zelenina+acidko. vela vody a cajov. ma niekto uz s niecim takymto skusenost? ...dakujem za kazdu radu:)
p.s. taktiez sportujem

Lubo10

ByVeronika nieje dobré začať vôbec nejakú diétu a už vôbec nie tak ako si napísala. Prečo? Pretože telo potrebuje každý deň k tomu aby správne fungovalo dostatok vitamínov a minerálov. Potrebuje dostatok živín,a to už v dnešnej dobe jablká nemajú keďže sú zberané pred dozretím. Ak chceš začať chudnúť dôležitá je voda. Tak ako telo čistíme z vonka tak ho treba čistiť aj z vnútra,a to je ešte dôležitejšie.Ak s tím začneš kilá idú krásne dole bez nejakých jojo efektov. Je toho veľa a nieje tu na to priestor. Toľko len malí tip odo mňa.

lila1990

Skuste na internete pozriet ketodietu od prodietix, na modrom koniku je toho napr. dost popisane, moja sestra tak zapocala chdunutie, schudla nejakych 17kg za skoro dva mesiace a odvtedy v tom pokracuje, samozrejme uz v nizsej intenzite, ale vidim na nej, ze je ok aj po psychickej a fyzickej stranke, teda nie je to nic nezdrave ani podobne z mojho hladiska.

ByVeronika

Spirit-taktiez mam antikoncepciu Maitalon, ale neschudla som po nej. ale dakujem za rady, idem do toho a Tany drzim palce nech to vyjde;)

dietmaniak

No skuste to s dietou so sondou alebo dietou bez sondy- NepDiet. Za 10 dni ide dolu okolo 7-8% cisteho tuku..je to velmi rychle chudnutie, ale pod dozorom lekara...ja idem na to v pondelok :). Mne to poradila kamoska, za 10 dni dala dolu 7 kil.

Spirit

Tak rýchle chudnutie je moja "záľuba"... Síce mi to nikdy dlho nevydrží, no raz na štvrť roka sa navliecť do najmenších rifiel je skvelý pocit. Najviac som schudla keď som začala brať antikoncepciu Maitalon, a druhé najrýchlejšie schudnutie bolo keď som asi týždeň ležala v posteli s chorobou a môj jedálniček bola len jedna šálka čaju denne, niekedy ani to nie... ten týždeň som schudla 8kg, a doteraz sa mi vrátili iba 2, takže som rada.... Držím ti palce, nech sa ti podarí schudnúť, ide to, ak sa chce, a hlavne sa treba neprejedať!!! :)