Teda, čo som sa dočítala, keby nevznikla rakovina tak telo by umrelo? Ze vlastne rakovina je len nejaka obranná reakcia tela na niečo zle co sa s ním deje? Ako zistit kde je prvotna prícina problému? A ako tomu predísť?
Rakovina nie je choroba?
Biely plast ci RNG. ci homo sapiens(pochybujem) alebo Dobsinsky, myslis ze kazdy je tak hlupy, ze si nevsimne podla adries, ze sa jedna o tu istu osobu??
Naviac len velmi slabomyselny moze napriek vsetkemu tvrdit, ze som predavac a mam zisk po tom, ked som zavrel uz vyse pred 3 rokmi moje obchody s doplnkami, ktore boli okrem ineho pre mna hrozne stratove.
RNG: Teraz si sa priznal že nevieš čo je to rakovina a ako vzniká. A ani nepoznáš človeka ktorý to vie. Tvoje reči o alternatívnych doktoroch a nezávislých výskumoch sú reklamné triky predávača výživových doplnkov. Doplň si vzdelanie.
Oprava, ani ziak
Nuz ja tu nie som ani ucitel, anuimziak, aby ma tu niekto spovedal alebo skusal. Ked chces o tom viac vediet, je na to plno clankov a knih, su postupy akymi sa vyhodnocuju rozne latky na to ci vedia sposbovat rakoviny, najdes to pod slovom Mutagenicity.
A rakovinne bunky su bujnejuce, tj rychlo sa rozmnozujuce alebo na cas neuhynajuce, tj poskodene/zle, nefunkcne v zmysle ako by mali, skodlive pre telo.
Nove chemikalie sa podla roznych dobre popisanych procesov uz od 70tych rokov skusaju rutinne na to ci sposobuju rakoviny alebo nie a tieto udaje sa davaju do materialovych tabuliek(MSDS popisuje material , jeho vlastnosti,a zahrnuje aj udaje ako toxicitu, LD50 a mutagenicitu, skusane na roznych substratoch, aj zvieratach.
Ak potrebujes skusky na ludoch, mozes sa prihlasit za dobrovolnika, hahaha.
Ja osobne nie som na tolko zvedavy, mne staci ked to urobia na mysiach, potkanoch a podobne.
Presny proces ako sa rakoviny tvoria a ktore sa tvoria nevie prakticky nikto, ale vie sa, ze je to zalezitost poskodenych DNA struktur a ich kopirovania vseobecne
Renomovani alternativni doktori toho vedia o rakovine viac ako ty. Nebudem ti to vysvetlovat.
RNG: Staci mi jedina vec, ktora umoznuje nekonecne delenie buniek. Pochybujem ze to vies. Bez rychlo nieco googlit aby si nas oslnil.
Inac ako sa bunky delia, co sa kopiruje a ako sa mozu vyvinut poskodene a ako rozdielne poskodene, ktore mechanizmy v nich utrpia a ci vnutornwe hodiny na delenie su ovplyvnene je zalezitost na plne univerzitne studium, rozhodne nie na taketo amaterske forum.
To ze sa podarilo roznymi chemikaliami dosiahnut mutacie a vyrobit rakoviny, ci uz v petriho miske alebo pokusnych zvieratach, to je uz bezna laboratorna a hodne stara zalezitost, zato ze ty o tom nevies nie je berna minca.
A ten nicok Dobsinsky si si vyvolil zrejme podla znameho rozpravkara.
Takze bajky tu zrejme chces sirit sam pod kvazi odbornymi nazormi.
A asi mas privela zlci, ked ju tu chces na mna osobne minat. Mal by si sa liecit, mas zrejme problemy s komplexami a potrebujes odreagovat, na niekoho zautocit .
Ja tu zasadne neuvadzam ziadne svoje metody, ale metody hromady lekarov, co si zvolili ine pristupy k liecbe , nez klasicka onkologia. Takze ked chces o nich pochybovat alebo na nich utocit, tak si ich najdi cez internet, je ich akurat dost. Mozes si najst niektorych cez www.concertutor.org a dalej z roznej literatury.
Moje oblubene zdroje mam uvedene na nete , mozes si ich vygooglit pod mojim nickom a napr slovom :"lekari vedeckej alternativnej mediciny"
RNG, mozes mi vysvetlit mechanizmus vzniku rakoviny pocou radikalu? Zaujima ma ktory gen, mechanizmus alebo chemicka reakcia to sposobi. Alebo to mam brat ze jadna baba povedala?
Kopirovanie bunky sa spusta mechanizmami, ktore musia nieco vykonat. Poskodenim tychto mechanizmov sa bunka nebude delit, a nie ze sa bude delit denekonecna.
RNG, mozes mi povedat kolko ludi sa vyliecilo z rakoviny na zaklade tvojich rad? Zaujima ma ci si aspon na urovni statistickej nahody.
RNG ....strasne mudre veci pises...normalne som z toho paf....konecne to tu niekto rozumne napise ako sa veci maju....priroda nam dava vsetko co potrebujeme, len my sme ju prestali pocuvat, lebo nam to niekto natlacil do hlavy, aby sme si radsej vsetko kupovali....aby on mohol zbohatnut....smutne je aky sme hlupi, ze sa neriadime vlastnym instinktom a nechame sa neustale ovladat....