Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rakovina nie je choroba?

llek

To co si citala v tom clanku je uplny nezmysel, teda aspon v tej podobe ako si to napisala. Rakovina to nie su toxicke latky, to su nadorove bunky. A ako vzniknu nadorove bunky- to je komplikovany mnohourovnovy proces. A preco vzniknu- u jednotliveho pacienta to nikto z nas presne nevie a vacsina z nas to ani nemoze velmi ovplyvnit. Kedze s tym (teda s takymito pacientami) kazdy den v robim, tak viem o com hovorim. Tazko sa moj nazor akceptuje, ale cim dlhsie v tejto oblasti robim, tym som o tom viac presvedcena. Clovek musi mat svojim sposobom stastie.

winki

Preco by to mala byt zabava? Moja babka ma rakovinu tak urcite sa na tom nezabavam, len hladam priciny a dosledky a povod tejto choroby. Urcite sa na tom nebavim.

winki

Hej ved toto...rakovina je reakcia tela na nieco čo sa s nim deje, ale ako prísť nato , že čo to je? čo je zlé? Aby sa rakovila opat po case nevrátila?

doubledog

trosku pravdy na tom je
telo dokaze niektore skodlive latky obalit akymsi puzdrom, a podobny obal ma udajne aj nador.
ale rakovina je skor prejavom toho, ze obranne reakcie tela zlyhali alebo su slabe.

winki

No len som čitala taký článok, že vlastne keby v tele nevznikla rakovina tak by telo velmi rýchlo umrelo. Proti tomu sa telo bráni tým, že toxické látky obaluje a to je vlastne rakovina a tým sa bráni proti rýchlemu umretiu....len chcem vediet co je na tom pravdy.