Bez vysvetlenia? Len tak milovať niekoho pre to, aký je? Nie pre jeho výzor alebo majetok, okolnosti a pod.
Ja som s priateľom 5 mesiacov a mám pocit, že to nie je láska.Som s ním veľmi rada.Rozumieme si, ale cítim, že on nie je taký, za akého som ho mala.Nenadáva mi ani nie je voči mne agresívny, ale je často výbušný - už sme mali pár hádok, nervózny, keď nestíhame niekam ísť načas, dosť stresuje, proste niekedy mám pocit, že by rád nakričal aj na mňa, cítim to.Niekedy v jeho očiach nevidím takú tú lásku, neviem ako to mám vysvetliť.Stará sa o mňa, stále mi nosí nejaké milé drobnosti, pomáha mi, ale ja sa nedokážem uvoľniť.Aj v noci niekedy keď spíme, sa zobudím a premýšľam, že prečo sa vedľa neho necítim bezpečne a úplne šťastná.
Bola som už raz veľmi zamilovaná a viem, že v tom štádiu nie som ani zďaleka, ale nechcem ho stratiť...Mám ho veľmi rada.Je to možné, že ma ovplyvnil vzťah s bývalým priateľom, kde on bol totál kluďas a flegmatik, nikdy nestresoval ani nekričal, nenadával a už vôbec nie škaredo ako môj terajší priateľ? Alebo je to tým, že mi zatajoval isté veci a nedokážem mu dôverovať a tak vložiť do vzťahu všetko?Alebo ho nikdy nebudem milovať? :(