Aké to je milovať?

Príspevok v téme: Aké to je milovať?
mishka

Bez vysvetlenia? Len tak milovať niekoho pre to, aký je? Nie pre jeho výzor alebo majetok, okolnosti a pod.

Ja som s priateľom 5 mesiacov a mám pocit, že to nie je láska.Som s ním veľmi rada.Rozumieme si, ale cítim, že on nie je taký, za akého som ho mala.Nenadáva mi ani nie je voči mne agresívny, ale je často výbušný - už sme mali pár hádok, nervózny, keď nestíhame niekam ísť načas, dosť stresuje, proste niekedy mám pocit, že by rád nakričal aj na mňa, cítim to.Niekedy v jeho očiach nevidím takú tú lásku, neviem ako to mám vysvetliť.Stará sa o mňa, stále mi nosí nejaké milé drobnosti, pomáha mi, ale ja sa nedokážem uvoľniť.Aj v noci niekedy keď spíme, sa zobudím a premýšľam, že prečo sa vedľa neho necítim bezpečne a úplne šťastná.

Bola som už raz veľmi zamilovaná a viem, že v tom štádiu nie som ani zďaleka, ale nechcem ho stratiť...Mám ho veľmi rada.Je to možné, že ma ovplyvnil vzťah s bývalým priateľom, kde on bol totál kluďas a flegmatik, nikdy nestresoval ani nekričal, nenadával a už vôbec nie škaredo ako môj terajší priateľ? Alebo je to tým, že mi zatajoval isté veci a nedokážem mu dôverovať a tak vložiť do vzťahu všetko?Alebo ho nikdy nebudem milovať? :(

Fero M.

Dalšia nešťastná žena. Ja nechápemm, čo vám ženám je fakt.
Ste napäté, nervozne, nevyrovnané, nešťastné, bezcielne.. Čo mi je ľuto, týmto vás nechcem uraziť. Len nerozumiem tomu prečo to tak je...

trojka333

mishka - pýtaš sa aké to je milovať,
tak v skratke
- miluješ vtedy ked je ti s tým druhým dobre za každých okolností, aj ked prídu problémy ale máš záujem na tom aby sa riešili, či už si na vine ty alebo on - to je jedno, musíte sa obaja snažiť a byť v tom jednotní - vtedy je milovať vždy ľahšie ako vtedy ked miluješ len ty a tomu druhému je to 2x jedno.
- miluješ vtedy ak urobíš niečo pre toho druhého ale nič za to nečakáš a on miluje vtedy, ked za to čo dostane niečo dá....aj bez dožadovania, bez výčitiek, a sám si povie v svojom srdci, že dávam to z lásky pre moju milovanú, lebo ju ľúbim a nikdy ju nechcem stratiť.
Teda Mishka - neviem pochopiť ako je možné, že s tým zlatučkým čo ti nenadával si sa rozišla a s týmto čo sa s ním ani len necítiš bezpečne - s týmto si
ved vo vzťahu o to ide, aby si sa mala o koho oprieť, kto ťa podrží VŽDY, závidím ľudom, ktorí sú takýto...ak niekde sú