Dnes som si chcel dať prehrať v archíve na stránke Markízy seriál DRUHY DYCH, ktorý som si tam bežne prehrával, ale už ani to zrazu nejde. Už to spoplatnili. Je to normálne? S_ať na celú markízu. Na stránke Joj sa dá všetko zadarmo pozrieť...
Markíza a VOYO
Markíza klame zákazníkov reklamou na voyo. Uvadzaju zverejnovanie nových častí seriálov, avšak tieto umiestňujú oneskorene, niekedy aj niekoľko dní po propagovanej reklame.
Ja som chcela pozerať správy z predošlého dňa - aj za to pýtal serverodo mňa peňáze :-( Som im napísali milý mail..asi potrebujú na plastiku tie moderátorky...
pimkie uz to spoplatnili uplne :) vsetko, aj archiv, ktory doteraz bol bezplatny :)
mne to voyo doteraz islo bez problemov, bola som registrovana ale nic som neplatila, a isli mi v pohode aj serialy aj relacie a teraz mi uz asi posledne 4 dni nic nechce ist :/// neviete preco? vam ide spustit v pohode?
Už ide aj mne spustiť archív bez zaplatenia €
strasne ... :D:D:D (mat tak tvoje problemy...) :D
on je spoplatený ten diel, ktorý ešte nebol odvysielaný, lebo je tam vždy jeden..
a potom po odvysielaní toho dielu sa dá pozrieť normálne a dajú tam zas hneď ďalší..
tak asi ten Druhý dych spustili zadarmo lebo už mi to ide a dva dni dozadu to nechcelo ísť
inak, mne archív stále ide. Tak ono archív asi nie je spoplatnený.
LIVE vysielanie sa dá pozerať aj inde
zapni.tv