Dnes som si chcel dať prehrať v archíve na stránke Markízy seriál DRUHY DYCH, ktorý som si tam bežne prehrával, ale už ani to zrazu nejde. Už to spoplatnili. Je to normálne? S_ať na celú markízu. Na stránke Joj sa dá všetko zadarmo pozrieť...
Markíza a VOYO
... mne sa tak zdá, že dnešným svetom dokážu pohnúť už len prachy a prachy a prachy.... nič iné len prachy...
smutné...
:-o maju spoplatneny archiv??? No comment...
no najprvsom predychavala, ze este aj do archivu vtrepali reklamu, ale s tym spoplatnenim ma neskutocne nastvali.
to už nie je normálne...to bol jediný zdroj odkiaľ som mohla v zahraničí pozerať tento seriál...otrasná "narkóza" len peniaze z ľudí zdierať...to im ide najlepšie
dosť to pokašlali s tým, že sa na ich stránke nedá pozerať už LIVE vysielanie (ale to je nahraditeľné, napr. na stránke zapni.tv), ale ten archív... neviem, mne to zatiaľ ide, ale je mi jasné, že to nebude trvať dlho. Verím, že sa nájde neaká alternatíva pozerať veci z archívu niekde zadarmo.
A inak, že aj chlapi pozerajú Druhý dych, to ma podrž. Neskutočne primitívny seriál :D