Zdravím všetkých.
Chcel by som otvoriť diskusiu o tomto novodobom fenoméne, čo sa deje okolo mna a mám pocit, že aj okolo ostatných ľudí. Poprosím ľudí, ktorí chcú tuto temu kritizovať aby neprispievali.
Celkovo v poslednej dobe badám, že šťastie je len v rozprávke. Čo je vlastne šťastie? Veľa známych a priateľov si túto otázku kladie čim ďalej tým častejšie...
Ludia su nervozni, ududraní, podráždení a všetko chápem kôli dnešnej dobe. Ako pomôcť takému človeku? Sami bojujeme s týmto pocitom ale ked sa to objaví vo vašej rodine alebo vo vašom vzťahu tak je to nepríjemné.
Viem, že bojovať stým musíme sami a určiť si bod 0 a od neho si stanoviť čo je šťastie, kde je základ toho všetkého a od ktoreho bodu šťastie začina...
Prečo sa netešíme zo slnka, z nových veci, z auta, zo zdravia, z dobrých susedov, z výplaty, z toho ake mame možnosti, ist na dovolenku, kupiť sa datle a kiwi... Neviem Pýtate sa priateľky čo jej je a ona vám odpovie:
ja neviem vobec kde som , nie som stastna proste
neviem co mi je ani co chcem
Ludia si to uvedomuju, ale čo stým??
Co robíte aby ste boli šťastnejší a viac prežili šťastie a čo robite pre človeka, blizkeho, ktorí prežíva to iste??
Dakujem