mam 18 a Mám vzťah s 20 ročným černochom, ktorý tu študuje už druhý rok na UK, pozname sa 2 mesiace, je nám spolu dobre konečne som našla to čo som dlho hladala.mam ho neskutocne rada a uz by som ho chcela vziat aj k sebe len tu je ten problem, moja mama nema rada cernochov, vzdy ked sa dostaneme k nejakej takej teme mi povie ze by som u nej skoncila na plnej ciare.. vie ze mam priatela no nie ze je to cernoch..skuste mi poradit co mam robit... on to aj pochopi, prenho je prvorade ze ja ho mam rada a mne to teda absolutne nevadi ale bojim sa mojej mamy a to vcelku dosť.
Vzťah s černochom:)
zase sa mi len potvrdilo, ze cernosi sa nechovaju k beloskam moc pekne
www.dailymail.co.uk
Zialbohu v tele mame tak malo krvi, ze ked sa niekde nahrnie , inde jej ubudne. Tj pri hormonalnych to ide na pohlavne organy miesto mozgu.
A tym konci akakolvek rozumna uvaha.
Na rozumnu uvahu clovek nesmie byt hormonalne ovplyvneny,
A to ocakavat od teenagerky je trochu privela.
Lutujem ju uz dopredu.
Zatiaľ ho ešte mame nepredstavuj, myslím, že je na to ešte čas. Zatiaľ ju môžeš pomaly pripravovať na to, nejako okrajovo, že je černoch. A keď to bude medzi vami vážnejšie, tak potom ho predstav. Držím vám palce, ale nekonaj zbrklo.
celkovo nazyvat vztahom nieco, co trva dva mesiace a riesit ci to ma perspektivu je uuplne predcasne. este k tomu v ich veku.
lucia- zober ho domov a mamina sa už postará o to, aby si sa zobudila,len si daj pozor, aby si aj neschytala zopár.
ja chcem černocha :D alebo araba pekného :D
Ziadne manzelstvo, kde je muz moslim a zena krestanka, nemoze byt stastne. To je pravidlo. To maju tak diametralne odlisne nazory na zivot, ze zena v takom manzelstve je len utlacana, ponizovana a bita. Tieto zeny ziju v jednom pekle, a lutuju, ze stretli takehoto cloveka. Samozrejme moslim, ktory vyrastal mimo svojej krajiny - niekde v Europe alebo Amerike - moze byt este ako tak prisposobivy, ale aj tam sa uz ukazuje jeho mentalita. Ti ostatni, vyrastajuci "doma" su jedni tyrani s bezohladnou mentalitou. A kto tu pise, ze nie vsetci, tak nech sa prebudi. Za naivitu sa plati...
Ale zase netreba z toho robit extra vedu. Cernosko si pravdepodobne dobre uzije, aj Lucka bude rada, ake to bolo exoticke, mozno sa pochvali kamaratkam. Ked skonci vymenny pobyt alebo co to je, tak sa cernosko zbali a pojde si zasuvat inam. Lucka si maximalne chvilu poplace a je vybavene. Teda pokial sa niekde nestane chyba a nebudu sa chystat na svet mali cernoskovia...
Má 18, to hovorí za všetko.
tak sa mozno zobudí a bude to zlé,ale nieco dopredu zavrhovat preto, ze ludom pred nami to nevyslo nepokladam za spravne.