mam 18 a Mám vzťah s 20 ročným černochom, ktorý tu študuje už druhý rok na UK, pozname sa 2 mesiace, je nám spolu dobre konečne som našla to čo som dlho hladala.mam ho neskutocne rada a uz by som ho chcela vziat aj k sebe len tu je ten problem, moja mama nema rada cernochov, vzdy ked sa dostaneme k nejakej takej teme mi povie ze by som u nej skoncila na plnej ciare.. vie ze mam priatela no nie ze je to cernoch..skuste mi poradit co mam robit... on to aj pochopi, prenho je prvorade ze ja ho mam rada a mne to teda absolutne nevadi ale bojim sa mojej mamy a to vcelku dosť.
Vzťah s černochom:)
18-ročná chce po dvoch mesiacoch priniesť opicu domov.Nakopať Ťa do riti a poslať Vás oboch šťastne žiť do jeho chtrče v buši.
Iba skutocne naivky mozu tvrdit, ze vztah s moslimom moze byt krasny a plny vzajomneho respektu. :))))))Este raz sa musim zasmiat, prepacte: :)))))... To tvrdia tie zeny, ktore maju zatemnene mozgy, a take vacsinou koncia ako zubozene obete tych surovcov. Ano vztah cernoch - biela moze existovat, ale iba ak ten cernoch vyrastal v krestanskej rodine - tu potom naozaj nezalezi na farbe pleti. Tu ide o nabozenstvo, pretoze nabozenstvo=mentalita... Taky arab sa moze ozenit so 4 zenami, ktore su jeho majetkom a podla toho sa tak aj k nim sparava. V KORANE je povolene manzelky bit, znasilnovat a pri pripadnej nevere aj zabit, toto je aktualne chovanie moslimov v dnesnej dobe. BIBLIA si zeny a ludi vazi. Tak naivky, snivajte dalej....
Určite vám držím palce, nevidím dôvod odsudzovať niekoho len preto že je inej farby pleti. Mamku by som poslal na niejaké vyšetrenie k psychológovi, nič v zlom, ale v dnešnej dobe ak má niekto také predsudky ktoré nestoja na niejakom reálnom základe, tak by sa asi ozaj mal liečiť. Dúfam, že sa nevzdáte vzťahu ak vám to klape len kvôli sprostosti tohto chorého národa.
No, podla tych par nazorov co tu citam by sa ten chalan mal cim skor spamatat a upalovat kade lahsie. Ak keby to Vam dvom vyslo tak vam to biela rodinka asi 'sprijemni' ako sa len da.
Ale drzim Vam palce. Radsej si vybudovat vztah s takymto clovekom nez so zakomplexovanym vyblednutym mozgom ktory je presvedceny ze je nadradena rasa.
Jasne, vzdy sa lahsie pozera na chyby inych ras nez na tu svoju ale predsa len:
todaysnewsnj.blogspot.com
RNG, suhlasim :-)
v poslednej dobe sa to tu nejako zvrháva na tomto fore (na svete) .. beloška s černochom, bratranec so sesternicou, každý by len robil análny sex...
no, nič nie je , ako bývalo .. :)
aha takze pre teba by bola vhodna cernoska,co ta obleje kyselinou...mozno by si sa spamatal z tych tvojich komplexov
Ale zase ani belosky sa k belochom nechovaju velmi pekne. Takze cernoch bude pre nu akurat.
Tu nejde o rasizmus, ale o mentalitu. V 18 -tich rokoch ešte nechápe aké dôsledky to môže mať. Priateľstvo je pekná vec, ale ďalej by som do toho nešla. Skôr či neskôr vzniknú problémy. Dievča spamätaj sa kým nie je neskoro.
uff, keby som ja doniesla domov niekoho s tmavou pleťou, asi by som šla kade ľahšie :DD
ale budiš, ked ste šťastní :)