toto nieje taka zavazna otazka ani nic podobne. chcem sa len spytat ze co by ste najme baby kupili priatelovi na valentina? chalani mozte tiez prispiet ze co by ste asi tak radi privytali na valentina..:D
valentin
Maoam... presne, presne :))
www.zivotopisysvatych.sk
tu je to tiež pekne popísané a vysvetlené, že čo, prečo a ako, a v ktorý deň ((:
zaujímavé psaníčko....
smajliQa, vdaka za vysvetlenie, dalsi dokaz o tom, ze o ludstve ako takom si fakt netreba robit iluzie.....vsetko je bioprogram a sex, nic viac
lost povinne ako povinne :D
oni to robili vtedy tak, ako to robime my teraz,,,, teraz sa davaju darceky a cokolady, vtedy sa daval sex :D
keby ste sa trosku zaujimali o historiu vedeli by ste, ze Valentin bol uz v antike oslavou sexu a orgii.... a ziadnej lasky..
prave naopak,,,, oslavoval sa tym sex a sexualne hratky, az neskor im to bolo zakazane, lebo to nie je cirkevny sviatok, tak sa z oslav upustilo, ale potom sa zacal zasa oslavovat....
inak mimochodom, mne to doslo v tej dobe dost brutal, petoze zevraj si muzi aj zeny pisali mena na karticky a podla toho sa vytvoril milenecke pary...
Narodeniny su predsa uplne zle prirovnanie. Je to sviatok iba toho cloveka, jeho prichodu na svet, jeho rokov a pod. Valentin si niekto vymyslel iba tak a podme sa ho kazdy jeden par pridrzat...trocha blbe, nie? :) Male prekvapka su v pohode a nech si to drzi kto chce a kde chce...
Ja by som uvital take prijemne zvedenie:D
ja by som priatelovi upiekla alebo navarila nieco fajne, co ma rad
tak je to o inom ale aj o tom istom podla mna.tiez mas v obchodoch kopu poladnic kopu narodeninovych motivov-zbytocnosti.a tiez sa v davnej minulosti narodeniny neoslavoali takym stlyom ako dnes