toto nieje taka zavazna otazka ani nic podobne. chcem sa len spytat ze co by ste najme baby kupili priatelovi na valentina? chalani mozte tiez prispiet ze co by ste asi tak radi privytali na valentina..:D
valentin
ja o nicom, same problemy, tak gratulujem ku skuskam :-DD
moam cauko, citam skoro kazdy den, len sa mi nechcelo prispievat, nejako som ani nestihala mala som skusky, celkom fajn to ide, zaludok uz lepsie, pribrala som 2 kg. ale teraz uz 3ti den mam ho taky ako obareny, zakladala som aj temu ohladom vlasov, necitala si? :-D a ty ako?
nikdy nic....jeden frajer sa za to na mna hneval a poslala som ho do paze :D S terajsim priatelom si tak isto nic nedame, pretoze zalubene odkazy si nechavame stale po vreckach a podobne. Sladkosti si kupujeme casto navzajom. Na spolocnu veceru do restiky chodime takmer kazdy vikend. A snazime sa byt k sebe dobri hoc kedy... Takze mame valentin kazdy druhy den a ten tvoj Valentin bojkotujeme :)
tiez valentina velmi neuznavam, darceky si nekupujeme.s priatelom sme sa uz pred rokmi dohodli ze si proste vzdy na valentina spravime pekny vecer, t.j ideme na dobru romnaticku veceru a ja mu vzdy upeciem sladku tortu lebo ma sladke strasne rad:)
pride mi to mile a nenasilne.
prečo ste všetci tak negativisticky naladení čo sa Valentína týka? :D Nám to príde milé, milý dôvod len tak si niekam vyjsť, alebo si niečo milé kúpiť.
Ja s tým problém nemám, my chodíme spolu na večeru aj bez Valentína, drobnosti si kupujeme hocikedy iba tak, aj niekoľkokrát za týždeň sa len tak hocičím potešíme navzájom, preto Valentía berieme ako jeden z tých ďalších dní, kedy si vyjdeme na večeru alebo si niečo pre radosť darujeme :)
žiadne voňavky, dovolenky, prstene a pod. haluze vám predsa nikto nekáže kupovať. a už vôbec nie plyšákov :D
tiež neuznávam valentín, spoločnosť ťa núti kupovať druhému niečo (lebo takto to vraj má byť), netušíš čo darovať, nakoniec samozrejme kúpiš kravinu.. proste celé zlé, falošný sviatok :-D
cau Leticia, dlho si tu nebola :-) ako sa ti dari? co nove?
pridavam sa k cedresni Uz zacina komercna invazia s krycim menom "valentin",strcte si tie plysaky,bonboniery a ostatne gebuziny do zadku ! Laska sa nema dokazovat raz do roka ! Ja sa radsej opijem :-D
...a to kedy konečne zrušia tento stupídny a trápny sviatok? Vraj sviatok zamilovaných :D, ako nejaké telce, nie? Sme my ľudia národ hlupákov, ešte aj to stádo kráv má viac svojho úsudku. Celý Valentín je len o biznise a ziskuchtivosti obchodníkov, či snaha zbaviť sa čo najskôr všetkých gýčov na sklade.