Takže mám 17 a maximálne riedke vlasy. Nefarbím si ich , zbytočne nezaťažujem a stále su na mojej hlave "3 vlasy" ! Čo mám robiť. Šampony,spreje,tužidla na objem nejak extra nezaberaju a ked tak jedine prvých 10 minút. Nepoznáte nejake pripravky na zhustenie vlasov , aby mi začali rásť viac vlasov? ... alebo nejake vitamíny.? .. Prosím poradte lebo zošaliem ..
Som zúfala-mam velmi riedke vlasy !
mozno ti chybaju nejake vitaminy
Treba zistiť prečo padajú, čo im škodí, to je cesta ;)
ja som si kupila ludske vlasy z clipinhair a moje teraz vyzeraju huste
ja ich mam tiez take ale predlzenie mi ich zhustilo
ja mama tiez redsie ale dala som si ich predlzit
ja som si ich dala preto predlzit s vlasmi od www.clipinhair.sk
osobne si myslim, ze zakladom je genetika a tu ako pises aj ty ti samponiky ani vitaminy nejak extra nepomozu - nezvazovala si zeby si si ich nechala zahustit ? mne to trebars pred akciami robia v clipinhair a som spokojna lebo to posobi prirodzene bohato a nijak mi to neublizilo
Já mám tiež veľmi riedke a jemné vlasy. Dosť mi pomohol nemeckej firmy šampón BIOXINE. Začali mi po 2 mesiacoch rásť malinké vlásky a vlasy mám kvalitou lepšie. Kupujem na krasnadoma.sk
Alebo este jednu radu mam: objednaj sa ku koznej doktorke, nejakej s ktorou maju ludia dobre skusenosti, pripadne na endokrinologiu, ci za tym nie je stitna zlaza.
Mozno ti povedia, ze veetko ok a mozno prave oni najdu sposob. Ja som ti poradila z mojej sksuenosti, kazde telo je vsak ine a nie je od veci vypocut si nazor lekara ... ak sa ti nebude pacit navrhovana liecba, mas pravo ju nepodstupovat a zmenit lekara. U mna sposobila vypadavanie hormonalna liecba, ale kozna ti moze predpisat nieco bez hormonov :)
a namiesto trapenia s vlasmi za ten cas zacni cvicit, nech mas dobru postavu, pekne sa maluj a obliekaj a chlapi sa budu obzerat bez pocitania vlasov :D
drzim palce
mne pomohla brezova voda a ricinovy olej