Som zúfala-mam velmi riedke vlasy !

Príspevok v téme: Som zúfala-mam velmi riedke vlasy !
keira74

Takže mám 17 a maximálne riedke vlasy. Nefarbím si ich , zbytočne nezaťažujem a stále su na mojej hlave "3 vlasy" ! Čo mám robiť. Šampony,spreje,tužidla na objem nejak extra nezaberaju a ked tak jedine prvých 10 minút. Nepoznáte nejake pripravky na zhustenie vlasov , aby mi začali rásť viac vlasov? ... alebo nejake vitamíny.? .. Prosím poradte lebo zošaliem ..

nestastnica

pred 8 rokmi som prisla o polovicu mojich krasnych vlasov kvoli hormonalnej liecbe, mam z toho komplexy, vlasy boli fakt strasne>

co mi pomohlo zlepsit stav cca o 30%?

neexistuje univerzalny recept, ale problemy rpestali po odmietani hormonalnej leicby, aj lekari zistili, z enebola nastavena dobre.

- dalej pomohlo pit ostropestrec na rpecistenie tela od hormonov
- B- complex, hlavne B5 a B12 (tie mi pomohli na sialene hormony :D)

- a vlasy umyvam len bio samponmi (napr. Klorane s chininom, Yves Rocher)

- nepouzivam kefy, ale hrebene, hlavne drevene

- nejem enzdrave veci (mozno to ensuvisi s vlasmi, ale plet a postavu mam omnoho lepsiu)

- zial, neexistuje univerzalnyz azrak rpe kazdeho, ale moje sa aspon o tretinu spravaju lepsie a som stastna, drzim ti palce :)

denisaf

ahoj zacni uzivat revalid a uvidis ako ti zhustnu...vzdy sa da nieco robit never tomu ze ked mas riedke vlasy ze to tak zakonite musi ostat. Len o vlasy sa treba starat

bondbondgirl

mne kozmetika nepomohla ziadna a to ani lekarenska ci ajurvedska a tak si svoje maximlane riedke vlasy zahustujem a zaroven predlzujem s clipinhair vlasmi remy a dá sa to celkom v pohode zvládnuť sama doma a vlasy sú raz tak aspoň aké mám normálne

monika363

LuciaB ahoj, chcela by som sa opytat, kde si kupujes tie ajurvedske sampony ? Lebo takisto mam problem s riedkymi vlasmi a uz som vyskusala vela veci, ale nic mi nepomohlo, stale su splasnute a bez objemu a este k tomu mi strasne vypadavaju v poslednej dobe .. :(

RNG

androgenicka alopecia je vysledok padania vlasov pri prebytku DHT hormonu,pripadne aj inych androgennych hormonov, podobne aj acne a hrubnutie maternice a u chlapov hyperplazicka(zvacsena ) prostata.
DHT sa da znizovat zinkom, roznymi rastlinnymi sterolmi, DIM a I3C tiez znizuju DHT
a samozrejme su rozne chemicke patentovane hormony, ktore to tiez dokazu potlacit, dokonca su aj sampony, co ich obsahuju, ako Revita a Rogain For Women a ine.
Pomocne su aj silne antioxidanty(extrakt zo zeleneho caju, hroznovych semien, vinpocetine, huperzine, protizapalove latky ako dumbier curcumin, pupalkovy olej(obsah GLA) extrakt zo zihlavy listov aj korenov atd.

Magy

hustota a sila vlasov (ci su hrube a tvrde, alebo jemne ako paperie) je zalezitost genetiky, s tym velmi nic nespravis. vsetky pripravky su len na podporu alebo len jemne zlepsenie toho, co uz mas, v horsom pripade len na opticke "zhustenie" - samotnu podstatu vsak neriesia. nastepovanie vlasov, implantaty a pod. zrejme do uvahy neprichadzaju. napokon, tie su tiez skor len na zakrytie uplnych lysin napr. po zraneniach alebo operaciach a tak.

LuciaB

keira74 mala si ich riedke odmalicka alebo Ti z nejakeho dovodu zredli pocas zivota? Ak je to druha odpoved, tak sa Ti mozu znova zahustit napr. pitim caju zo zihlavy ale hlavne vyliecenim priciny, ktora sposobila ich zrednutie (hormonalna porucha, traviace tazkosti,...). Ak je to ale prva, tak asi nezhustnu. Ale mozem Ta potesit tym, ze ja mam velmi velmi dobre skusenosti (zo vsetkych stranok) s ajurvedskymi samponmi a vyzivou (su to zomlete bylinky alebo kora stromov apod.) Pre Teba asi najdolezitejsie je, ze vytvoria objem. Pre mna tiez, ale aj to, ze sa mi uz nemastia tak hrozne ako predtym a nie su splihle/nalepene na hlave. Su to teraz celkom ine vlasy. Aj samponov aj vyziv je viacero druhov. Uplne vsetky nemam este preskusane ale tie co mam, tak na ten objem je to najlepsia vec aku som doteraz objavila a to som vyskusala toho uz naozaj dost. A pomohlo mi to teda aj na to, ze vlasy tak rychlo nemastneju, a nemam lupiny a flaky na pokozke uz vobec. Myslim, ze riesia aj zastavenie padania vlasov (ak to nie je sposobene vaznou chorobou nejakeho organu/organov). A tiez mam dobry pocit ked nedavam na seba chemiu ale prirodu.

Zaran

Hustotu vlasov veľmi neovplyvníš-je to genetika.Na vlasy všeobecne prospieva žihľava(napr. žihľavový čaj)môžeš ho piť alebo si s ním môžeš vlasy preplachovať.Je dobrá na rast a že vraj aj na hustou tak skús ale ked si blondína radšej ju nepoužívaj ak nechceš aby ti vlasy stmavli.Potom je dobrý aj zinok alebo tabletky čo ho obsahujú.