Ahojte mám takú otázku hlavne pre mužov. Dáte prednosť panne alebo skúsenej? A aký máte na to celé pohľad? Taktiež sa môžu vyjadriť aj dámy čo vám viac vyhovuje.
Chlapi - Panna alebo skúsená?
podla mna pre vzťah dlhodobý je lepšie ked sú obaja na tom rovnako takže bud panna panic abo s nejakými skusenostami... potom sú tam neni žiadne výčitky ani z jednej strany... viem z vlastnej skúsenosti :)ale každému vyhovuje ináč
Najlepsie skusenna panna
panna
som žena, ale chlapa by som chcela skúseného..ak by som bola muž, tak pannu..bolo by vzrušujúce, že to ešte nezažila a budem prvý..( to že ešte v nej nikto nebol )...ja som bola panna do 22 rokov..chalan mal 27 rokov...a bola som nervozna z toho, že ako sa to robí, či to bude bolieť..a veruže bolelo to..aj som krvácala dosť...a potom zase, som sa bála, aké to bude druhýkrát, či sa do mna zmestí a podobné..bože aká som bola hlúpa...ale jeho to vzrušovalo, bol milý, trpezlivý, tešil sa...
vsetko zalezi od toho co chlap prave hlada...ked chce sex na jednu noc najde si skusenu ked chce vztah tak sa myslim celkom potedi "pripadnej" panne.
mala som moznost stretnut takeho co bol panic a chcel nieco riesit.no za jedno z mojej strany nepreskocila iskra a za druhe velmi ma odpudzoval fakt ze by som mala byt nejaka "ucitelka sexu".
takze asi skor skuseneho.
m25, každý nech si žije ako chce, a každý zase nech sa na to pozerá ako chce.
ja si tiež nemyslím, že dámy, ktoré dávajú každému sú nejaké brutálne "ženy". skôr na ne používam iné výrazy
škoricová, ukludni sa :D
každý nech si žije, ako chce, nemáš právo niekoho takto urážať...
Pripajam sa k arnie11: Dám prednosť tej ktorú mám rád.
myslim ze na tom nezalezi...ale ja som bol vzdy na starsie a skusenejsie... co uz :)
Dám prednosť tej ktorú mám rád.