Ahojte mám takú otázku hlavne pre mužov. Dáte prednosť panne alebo skúsenej? A aký máte na to celé pohľad? Taktiež sa môžu vyjadriť aj dámy čo vám viac vyhovuje.
Chlapi - Panna alebo skúsená?
Zaujimave zakladat si svoju hodnotu na svojom panenstve/nepanenstve ;) ...
Ja som bola panna v dvatsiatich. Môj priateľ nie. Ak mám pravdu povedať, dosť mi to vadilo. Pravidelne som sa trápila každý večer tým, že som nebola jeho jediná. Že to tajomstvo rozkoše prežil aj s inou ženou..že sa mu to páčilo.že jej šepkal to isté čo teraz mne.. že sa pri nej urobil.
A dodnes mi to nie je jedno. Lebo žena má istú hodnotu. Ale tá, ktorá dá hocikomu, kto príde, si nezaslúži ani to pomenovanie "žena". A vôbec nie "matka".
podla nálady :D
láka ma predstava mať v posteli panica a zaúčať ho do tajov sexu... a dopriať mu tú najväčšiu rozkoš!
ale na druhej strane by som chcela mať to isté dopriate ja... nechať sa rozmaznávať rukami, jazykom, telom niekoho, kto vie, čo robí :)
ale v dnešnej dobe je to všetko aj tak jedno, každý sexuje s kým chce :D
panna. lebo som proste nenapravitelny idealista. :) a este preto, lebo uz len ta samotna predstava, ze dievca este netusi, co je to sex, je neopakovatelne vzrusujuca.
Tak ak chce niekto sex na jednu noc tak skúsenú ale najlepšie je keď to robia obaja spolu po prvý raz. Volil by som pannu ak by som chcel dlhodobý vzťah.
to je hádam jedno, keď ho/ju ľúbiš, či ?