ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem
Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
Verda zatial co vsetky mamicky, buduce mamicky poznam v mojom okoli tak si same vyberali ake vitaminy budu jest. Ide o to ze mamina by mala byt presvedcena ze robi pre dietatko dobre. Ja som zvolila femibion, kedze je to kombinacia viacerych vitaminov. Ale mas pravdu na trhu je uz velmi vela takychto produktov.
@Joleen lenže ja si myslím, že každá jedna budúca matka chce dieťaťu dať všetko čo môže. V dobrom slovazmysle. To znamená, že podľa mňa by si každá mala zistiť, čo vlastne má brať a prečo. Myslíš, že niektoré mamy to nerobia?
Verda ty si nejaké vitamíny už niekedy takéto užívala? alebo sa ešte len chystáš? my sa tiež o dieťatko snažíme, tiež mi lekár odporúčal vitamíny, ale ja som tomu nejako váhu nepripisovala. Myslela som, že nie je treba ich brať, že to hovorí každej.. :(
lenže ono to nie je len o tom, že kyselina listová má vplyv na spermie. Ide hlavne o to aby dieťa dostávalo všetky vitamíny ktoré potrebuje počas celých 9mesiacov :)
Kiora presne pre toto sa pytam. Zaujimalo by ma ci naozaj sa mamicky zaujimaju preco tie vitaminy maju brat. Ci vedia na to tie jednotlive vitaminy su :-) mne je jasne ze vitaminy dietatu len pomahaju, ze podporuju rast a vyvoj, ale viete co myslim :-) ake si si vybrala? lebo ked pozeram na trhu je takychto vitaminov uz naozaj velke mnozstvo.
Verda myslim ze je to o tom ze verime lekarom ze nam chcu dobre preto si dame poradit. Ale osobne nie som ten typ co si da od niekoho kazat. Mne lekar navrhol vitaminy, vzala som to, ale ja som si vybrala ake budem brat. Ake vitaminy dieta potrebuje :-)
@rosie : verda ma pravdu vela ludi nevie na co su jednotlivé vitamíny a minerály dôležité pre organizmus
verda toto myslíš vážne? Každý vitamín má svoje opodstatnenie v tele. Či už v tele dieťaťa alebo matky. Nemusím byť žiadny vedec a viem to. Stačí si prejsť tehotenstvom a vieš ako sa veci majú :-)
Babiky ahojte, ja verim ze vitaminy su nesmierne dolezite pre dieta, ale ked ich uzivate aj viete na co su tie jednodlive vhodne? ci ich beriete len preto ze povedal niekto ze by ste ich mali brat?
Ani si nevieš len predstaviť aké sú dôležité. Aj pre vývoj mozgu. Aj pre celkový rast detičiek. Predsa len tie deti musia z niečoho rásť a vyvíjať sa :)