Preco su zeny take zakerne mrchy?

Príspevok v téme: Preco su zeny take zakerne mrchy?
smutny111

Asi takmer vsetky zeny co som v celom svojom zivote stretol boli neskutocne egoisticke a bezohladne tvory ktore nezaujimalo okrem seba takmer vobec nic, maximalne tak nejak periferne aby sa nepovedalo. a pritom spociatku sa zdali byt uprimne velmi priatelske a laskyplne... A neskor nepocuvam nic ine (v naznakoch a medzi riadkami) nez JEJ stastie, JEJ zdravie, JEJ peniaze, JEJ darceky, JEJ zabava, JEJ pohoda.... a ked sa jej cosi nepaci tak uplne bez akychkolvek vycitiek povie nieco smerom ze by sme sa mali radsej rozist. Nekonecne ju cimsi zabavat a zaujat, ja ked cosi chcem tak ze si mam najst inu a podobne. A potom sa na mna normalne vykasle ako keby som bol len nejaka debilna vec. Pouzit a ked to prestane bavit tak zahodit. Kde najdem zenu ktora ma normalne city? Ktora nepovazuje za absolutnu pravdu to co vidi v panelaku a inych TV sprostostiach a riadi sa vlastnym vedomim a svedomim? Kde najdem zenu ktoru zaujimaju pocity a zivot druhych ludi? Kde najdem zenu ktora vie ze sa netoci cely svet iba okolo nej???? Uz som zufaly, mozno som az prilis citovo zalozeny, ale tak materialista uz zo mna nebude asi nikdy... co mam robit? Zenu s ktorou by som si rozumel asi nikdy nenajdem...

25karina25

Zaujimave citat niektore stare diskusie, ake maju ludia nazory, ale teda myslim, ze nie vsetky zeny su rovnake. Rovnako ani vsetci chlapi nie.

sea_water

neboj, casom pride ta prava, drzim palce. len dnes to akosi dlhsie trva, lebo ludia su horsi a horsi. mne trvalo peknych par rokov, kym som nasla normalneho muza a nie trubu zijucu v mamahoteli, trubu, co hlada princeznu, trubu, co vidi len seba, atd. atd.... drzim palce

Dorota222

Tak takto sa väčšinou správajú chlapi, smola je, že sa tie ženy potom mstia na takých, ako si ty, a nevracajú to tým pravým.

3nttt

a mozno si ona ma najst teba :) prestan hladat a ona pride. ja az ked som to uplne vzdala tak zrazu bum. idem si tak nocakom :)
a uvazoval si ze ci ta predsa len nieco take na takychto babach nepritahuje? lebo ja mam tiez kamosku ktora si vybera jedneho lepsie jak druheho, ale ked ma o nu zaujme normalny chalan tak na neho pozera jak keby mal lepru.
hlavne sa kvoli tomu netrap a zaklad je NESILIT :)

xdanielax

smutny111 - ja napr. tiez nemam stastie. a neviem ale absolutne kde je ta chyba. Keby som vedela, davno pracujem na odstraneni. Jednoducho uz sa to ani nesnazim pochopit, ako som napisala predtym :-)) asi by mi preplo. Asi tomu treba dat jednoducho volny priebeh a neriesit, neanalyzovat. (ne ze by to doteraz nejako extremne fungovalo, ziadne ine rozumne riesenie mi vsak nenapada :D )

smutny111

krasomil: informatiku
daniela: neda sa kazdemu rozumiet... to ano, len mi je luto, ze ani v takto zasadnej a zakladnej veci. Aj by som povedal, ze prave vlastnosti ktore hladam su tie, ktore robia cloveka clovekom, ale zrejme to pravda nebude

xdanielax

smutny111 - je dost mozne ze tomu co pises nerozumiem. ale clovek si casom zvykne, ze nie vsetkym (a najma muzom) sa da rozumiet.
tot moja skusenost.
skatulkujes. nechapem, preco hned pochybujes, len som vyjadrila svoj nazor. cast. nemyslim si hlavne, ze existuje nejaka exaktna odpoved, zrejme na nu ani nikto nikdy nepride. Pretoze, ked sa raz zamilujes, a budes stastny, nebudes patrat po tom preco to tak je. lebo to bude tak. a to bude stacit.

Krasomil

smutny111: Na to je už docela pozdě, choval jsem se tak, že se odcizila a už to necítí tak, jak cítila. Tak ono je dost lidí, kteří nedělají v oboru, který studovali a jsou dobří. :-) Prostě se naučili. :-) Ty jsi studoval management?

smutny111

Krasomil: Fiha!:) No ja byt tebou, tak o take dievca urcite zabojujem a spravim co sa da aby vztah vydrzal. Mozno som uz prepadol pesimizmu, ale ja mam dojem, ze ani jedno z tych dievcat s ktorymi som bol by nieco taketo nedokazalo.
Co sa tyka prace tak musis na sebe zamakat. Tu skolu by si mal dokoncit a na nieco sa specializovat aby si vedel "delat neco poradne". Od takych ako co pises ("chapavych a prisposobivych") mame plnu skrinu ziadosti o pracu :)