Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco su zeny take zakerne mrchy?

Príspevok v téme: Preco su zeny take zakerne mrchy?
smutny111

Asi takmer vsetky zeny co som v celom svojom zivote stretol boli neskutocne egoisticke a bezohladne tvory ktore nezaujimalo okrem seba takmer vobec nic, maximalne tak nejak periferne aby sa nepovedalo. a pritom spociatku sa zdali byt uprimne velmi priatelske a laskyplne... A neskor nepocuvam nic ine (v naznakoch a medzi riadkami) nez JEJ stastie, JEJ zdravie, JEJ peniaze, JEJ darceky, JEJ zabava, JEJ pohoda.... a ked sa jej cosi nepaci tak uplne bez akychkolvek vycitiek povie nieco smerom ze by sme sa mali radsej rozist. Nekonecne ju cimsi zabavat a zaujat, ja ked cosi chcem tak ze si mam najst inu a podobne. A potom sa na mna normalne vykasle ako keby som bol len nejaka debilna vec. Pouzit a ked to prestane bavit tak zahodit. Kde najdem zenu ktora ma normalne city? Ktora nepovazuje za absolutnu pravdu to co vidi v panelaku a inych TV sprostostiach a riadi sa vlastnym vedomim a svedomim? Kde najdem zenu ktoru zaujimaju pocity a zivot druhych ludi? Kde najdem zenu ktora vie ze sa netoci cely svet iba okolo nej???? Uz som zufaly, mozno som az prilis citovo zalozeny, ale tak materialista uz zo mna nebude asi nikdy... co mam robit? Zenu s ktorou by som si rozumel asi nikdy nenajdem...

zuzi74

Smutny, samozrejme ze existuju zeny, ktore dokazu rozdavat skutocnu lasku...len ty mas asi proste smolu.
Bodaj by si nasiel tu pravu.
A ver, ze aj mnoho zien ma problem najst milujuceho a verneho chlapa.

anonymka23

smutny111,

všetky ženy nie sú také zákerné mrchy!! Len Ty si stretol zrejme len také. To by som aj ja mohla povedať, že všetci chlapi sú rovnako zlí a predsa verím, že na svete existujú aj tí normálni, a tak nehádžem všetkých do jedného vreca. Keď Ťa nejaká ingnoruje alebo odkopne, tak potom nebola tou pravou a tú pravú máš možnosť ešte len stretnúť.

humbuk,

zaujímalo by ma, ako si prišiel na to, že Slovenky sú extrémne hlúpe ženy???

Jan489

Urcite by som si dal pauzu byt tebou... radsej uprednosti teraz kamaratov, zabavu (normalnu), pracu alebo ja neviem konicky...
ono ked si prestanes uvedomovat ze si sam tak po case sa ti urcite ukaze nieco a milo to prekvapi.. a potom uz musis iba skusat co je zac..

a urcite by som neupadal do depresie jejda ako ja som tiez dost citovo zalozeny ale zas chlap by sa mal vysporiadat z urcitymi vecami aj sam

smutny111

Helien ja sa k priatelke ani nedokazem chovat inak ako s uctou. Ked ju nieco boli, boli to aj mna, ked je stastna, som stastny aj ja... nikdy som ju nepodvadzal, neklamem jej a tiez klamat ani nedokazem... a to by mi asi zlomilo srdce keby som jej mal spravit nieco zle. Vobec mi ta tvoja teoria nesedi. Ona uplny opak. Ja som pre nu len vec ktora ju ma pobavit a pomahat jej ked cosi nevie vybavit a podobne. A inak ma odkopne alebo ignoruje.
Niekde som cital pekny citat. Uplne presne to cele vystihuje co chcem povedat- rozdiel medzi skutocnou a falosnou laskou:
Falosna laska: Milujem ta, pretoze ta potrebujem.
Skutocna laska: Potrebujem ta, pretoze ta milujem.
Ja mam uz aj pochybnosti ci vobec existuje aspon nejaka zena ktora tomuto dokaze pochopit... Rozumie tomu aspon niektora z vas? :) Prosim nech sa najde aspon ktosi lebo vazne upadnem do tuhej depresie

helien

ja za seba mozem povedat,kazdy chlap si koleduje o zlu zenu..ked sa k zenam budete chovat s uctou,neklamat,neurazat...ozaj brat ju ako svoju polovicku...budete s nou len spokojny ;-)