Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa rano prebrat?

vstavanie

Ja som mala so vstavanim az taky problem, ze to ovplyvnilo moje zivotne smerovanie - povedala som si, ze nikdy si nebudem hladat pracu, ale si ju sama vymyslim :D len dufam, ze neskrachujem :D
a ked uz vynimocne musim vstat, pomaha ranny sex, myslim, ze to pomoze kazdemu, teda ak mas staleho partnera :-)

lost

Ja s tym bojujem uz desatrocia :D

tak ale asi:

1. normalna strava (tj, nie vecer o druhej jest rezne :D)
2. vzdy vstavat v rovnaky cas (ist spat kedykolvek)
3. no neviem zapni budik vo vedlajsej miesnosti :D
resp motivacia vstat..

ked som bol mlady, mal som motivaciu vstavat, ale teraz uz za staroby, mam psa a ako pise M_ ze to pomaha, uz ani to nepomaha :D kludne vydrzi este 2 hodiny po mojom vstani, cize zaspat sa da az az az :D

slnečnicaa

Som na tom rovnako, ešteže mám pohyblivu pracovnu dobu a chápavu šéfku. Nepomôže ani 20 budíkov, ani studená voda (nie som schopná dostať sa do kúpeľne), ani či spím 5 hodín alebo 10. Keď vstanem a dostanem sa do kúpeľne, je to už ok, ja "len" nedokážem otvoriť oči. Takže tiež čakám na rady

Lumik

nastavit si aspon 3 budiky kazdy o pol hod, neskor a kazdy dat aspon o meter dalej od postele, ten najblizsi vypnut a spat dalej, druhy tiez ale na to uz treba trochu vstat, no a treti uz je na druhej strane izby, potom pohar vody a civenie do steny aspon 10min, potom nieco sladke ( napr. jogurt ), pomale ranajky, no a ked som stale off tak pohar koly alebo zalahnut znova a prist neskoro.

karička

Daj si na budík nejakú chytľavú pesničku, niečo rýchle, rezké, čo ťa prinúti si spievať tiež. budík daj večer do inej časti izby..aby si poňho musela ísť osobne vypnúť ho.