Ako dalej, bojovat alebo to nechat tak?

Príspevok v téme: Ako dalej, bojovat alebo to nechat tak?
BuRo20

Ahojte, chcem Vás poprosit o radu. Pred 4 mesiacmi sa so mnou rozišla priatelka, náš vztah trval 3 a pol roka. Ten dovod rozchodu bola hadka koly banalnej hluposti, a vsak vyustilo to do vzajomneho uražania a dost silných slov. Nasledne to pokračovalo u nej doma, kde sa do toho zaplietla aj jej rodina... Potom som na niekolko dni odišiel ku znamemu a nikomu sa neozval. Ked som sa vratil a chcel sa ospravedlnit, s jej strany uplna ignoracia, a stale opakovanie toho ako ma nechce... nenavidí ma a pod. Nechcel som ju trapit a otravovat,prosíkat a neviem čo... Potom som koly praci bol asi mesiac mimo SR. Po príchode som jej napísal SMS velmi dlhu ktorej obsah bol že ju stale milujem a chcel by som byt s nou. Ani sa neunuvala mi opísat. Po čase som sa stretol s jej kamaratkou ktora mi povedala, že na mna každý nadava aka som špina a howoria jej aby na mna def. zabudla. O asi tížden som ju stretol na diskoteke v sprievode niekoho ineho... To bol pre mna ako šíp do srdca. Ku koncu akcie sme sa stretly vonku bola tam sama, ja v dost podnapitom stave som sa jej prihovoril, ona mi so slzami v očiach povedala že ma rada, ale nechce sa už sklamat že ju všetci odhovaraju, a že keby pridem skor tak by si to viac važila... Ja som sa jej to snažil vysvetlit ale ona mi dala facku a odišla... O chvilku mi od nej prišla sprava s textom prepac za ten večer, ja ti fakt nemožem odpustit, tvojim slubom uz neverím, uz nepi chod domkov a davaj si pozor. Potom som sa ju snažil viac krat kontaktovat ale bez uspechu. A pred mesiacom som sa dozvedel že je do mna stale zalubena, a robí všetko aby na mna zabudla, teraz sa taha asi s najhoršou zgerbou s celeho mesta, čo viem tak piatok čo piatok travi v baroch a nevie čo so sebou... Ja som na tom asi tak že sa nedokažem zamilovat do inej, aj ked som mal možnost mat iny vztah po tíždny som to ukončil s tym že nedokažem byt s nou ked lubim inu... Ja uz fakt neviem čo mam robit som zufaly stale na nu myslím chyba mi :( mam ju ešte kontaktovat bojovat o nu. Ked viem že ma rada ma, ja ju tak isto. Fakt naš vstah bol az do teraz super, vela krasnych veci sme spolu prežily a možno to bol len hlupy napad ale v lete som ju chcel požiadat o ruku. Do čoho ma tlačila aj moja matka. Viem že keby ju chcem získat spat a odčinit to čo som spravil bude ma to stat vela sil, nervou, času, a možno aj slz. Alebo to mam nechat uz tak ostat sam a stale sa trapit prečo ju furt tak velmi milujem? Aký je Váš nazor na toto cele. Ludia na okolo mi najviac radia skusit to zabojovat, lebo vedia aky krasny par s nas bol a čo ona pre mna znamena. Proste naozaj to medzi nami bolo čosi krasne nebol to moj prvý vstah takže viem to porovnat. A myslím že niekoho ako ONA asi uz nestretnem... preto chcem vediet čo mam robit ako mam zit.

3nttt

neviem co ti poradit v tejto situacii ale ak to nahodou date dokopy tak s nou zacni nieco robit. ja ked niekoho milujem tak by sa mohli vsetci aj na hlavu postavit. asi je lahko ovladatelna. to zmen!

tojesmutne

ahoj buro,je mi fakt smutno ked som si precitala tvoj prispevok,nechcela by som take nieco zazit,aj ked som si vo vztahu toho tiez prezila...suhlasim s giga24,ze si netreba riadit podla druhych a ked vies ze sa obaja mate radi tak neni o com...my sa s priatelom tiez milujeme ale prekonali sme za styri a pol roka niekolko vaznejsich kriz!a to sa obcas stava myslim v kazdom vztahu.urcite to chce dostatok casu na to aby to teba aj tvoju priatelku prebolelo.a ked si pisal ze piatky na diskotekach nevie co so sebou,tak si myslim ze bez teba tiez nie je stastna...
drzim palce vasej laske!ak je prava a naozajstna tak prezije a kazdopadne vsetko zle je na nieco dobre...

parararam

podľa mňa, keď tam za ňou pôjdeš skúsiť ju nájsť, alebo niekde inde za ňou, skús s niečím prísť (ruža, alebo čo má rada; ale nemusíš..) hoď psie oči a popros ju o šancu, o jeden rozhovor, rozhovor kde budete len vy dvaja a nebude sa vám tam nikto montovať, nikto nikoho ohovárať, nech rozhodne o sebe a svojom živote sama a nenechá sa ovplyvniť inými...nech nezahodí 3 a pol roka budovania vzťahu, nech to ešte skúsite a keď, tak uvidíte neskôr či to pôjde ďalej, či ťa má rada alebo nie....proste keď si myslíš že možno aj nejaká šanca tam je /aj keď už čakáš 4mesiace/ a že s ňou chceš fakt ostať, urob všetko pre to..hlavne aby ste sa porozprávali a ak nebude chcieť, tak že už ťa viac nikdy neuvidí, aj keď ta to bude veľmi bolieť...a že sa polepšíš aj ty..no a tak nejak

BuRo20

Ludkovia, dakujem Vám za opovede.. moc mi to pomohlo lebo som fakt uz zufaly... pokusim sa odpovedat na otazky čo ste mi v prispevkoch položily...Jej rodina ma brala normalne, aj ked jej kamaratky a znamy ma nemaly radi koly tomu čo sa o mne hovori. Mám 21 r. ona o 2 menej. Hadka to bola fakt velka proste kričaly sme na seba ako psi. hlavne ja na nu, neskor ked sa do toho montovaly aj jej rodičia v tych nervoch som povedal par slov aj im. Pred tym sme si uz raz daly pauzu asi 3 tíždne, čo sme boly bez seba a potom ten vztah bol uz len krasny az na par hadok, koly volnemu času, žiarlivosti a pod... Ja to tieš nechcem vzdat lebo ju mam fakt velmi rad :-( viac ako sam seba, a čakat? Pane bože čakam 4 mesiace a stale nic tak uz musím niečo podniknut ja s mojej strany... Viem že ona sa dost zmenila a neviem čo od nej mam čakat, ale v sobotu skusim zajst do jednej diskoteky kde chodi aj ona a ak osud alebo boh da stretneme sa tam, skusim ju dako odchytit nech sa ide von porozpravat ale myslím že ma pošle... ale skusit to uz fakt musím! Ja som to pokašlal tak to musím aj napravit, aj ked viem čo o mne howorí a ako velmi ma nenavidi zato ako som ju trapil a hučal po nej ked jej bolo do plaču... fakt som vtedy mal strasne nervy. a ani som si neuvedomil že ju možem stratit.. bol som si nou az moc isty... Proste ked sa to nepodary ja sa zblaznim od žialu, fakt nic ma tak v živote neničolo jak toto...

parararam

Nechápem, prečo sa niektorí ľudia starajú do cudzích vzťahov... A prečo vôbec ich tá tvoja počúva? aj keď je jasné, keď jej každý toľko hučí do hlavy, že nie si to najlepšie riešenie pre ňu, tak už tiež z toho môže byť zúfala, ale predsa ak ťa má rada, nemôže sa nechať až tak ovplyvniť... Inač to čo bola za hádka, že stála za to zahodiť 3 a pol roka behom dňa? pochybujem že si ju udrel alebo čo... Podľa toho čo vravíš, je vidno že ťa má ešte rada, ale už možno sama nevie čo robiť, keď z každej strany jej hovoria ze si špina /to majú z jednej hádky? a myslím že ona by mala vedieť najlepšie, aký si.../ Ak ju máš rád, bojuj o ňu ďalej, ale len ak budeš vidieť, že aj z jej strany tam niečo je, aj keby mala byť proti vám kopa ľudí, ale dvom sa veci ľahšie zvládajú ako jednému...držím prsty a veľa trpezlivosti

M_

=ak si urobil všetko preto aby sa vratila a ona to neurobila=teraz ju tˇažko nejak presvedčiš=na to treba čas.A najhoršie je na tom že sa vam do toho montuju aj iny.
Ale ak robi tie veci ako si pisal=asi potrebuje spadnut a dostat na hubu a potom pochopi možno vela veci=niekedy sa ludia musia poučit a spadnutˇ dostˇ hlboko aby pochopili o co prišli a aby rozmyšlali rozumne.
Podlˇa mňa=cim viac sa budeš vnucovatˇ=tym viac sa jej budeš hnusiť.Nechaj ju chviľu=čas ukaže a vyzrieši veľa veci.

dana660xz

a koľko máš rokov? budem ti držať palce, ak ju miluješ, tak bojuj, dotiahni ju nejak na osobné stretnutie. porozprávajte sa.