Dobry vecer, zaprve neviem do ktorej temy dat tuto otazku, tak pisem do najnavstevovanejsej.
Chcem sa len spytat co znamena pri homeopatikach jednotka "ch" a ako to prepocitam do nejakych normalnych jednotiek (mg).
KOnkretne je to balenie 4g(80 granul) a je tam napisane 15ch. Cize kolko "ucinej latky" tam naozaj je?
Dakujem
Homeopatika
Deria, nič v zlom, ale tvoje príbehy pôsobia ako svedectvá náboženských fanatikov. :-))
kazdy rok su na celom svete akcie kde ludia zozeru cele balenie homeopatik na spanie... a nikto z nich nezaspi :) ...
Verit mozno v cokolvek, ked to dokazes.
Placebo efekt nepopieram, nic viac, ale na uzdravenie to bohate staci.
Radsej si kup z lekarne liek na svoju diagnozu na prirodnej baze, tam mas aspon istotu, ze naozaj dostanes ucinnu latku.
Deria:))
Za vsetkym hladas bozi zazrak??:)
Ja som tiez ako troj rocny veril na bubakov ,ale preslo ma to:)
Casom aj teba,neboj:)
Ak je homeopatia podla vas alebo niektorych "odbornikov" blbost, tak asi to bude tak. Hlavna vec, ze uz mnohym pomohla. Ja zastavam nazor: kto lieci, ten ma pravdu.
Hemeopatika su blbost.
Mas to dobre, ked to mas nagranulovane:D
Tu znacku ch mozno vselijako vysvetlit:D
Homeopatie: Dokonalý podvod
Stephen Barrett, M.D.
Homeopatické prostředky se těší zvláštnímu postavení na zdravotním trhu: Jsou jedinou kategorií šarlatánských přípravků, které se legálně prodávají jako léčiva. Tato situace vznikla následkem dvou okolností. Za prvé, americký federální zákon z roku 1938 o potravinách, léčivech a kosmetických přípravcích ( Federal Food, Drug, and Cosmetic Act), prosazený v kongresu homeopatem, který se stal senátorem, uznával jako léčiva všechny látky zahrnuté v seznamu homeopatických farmak Spojených států (Homeopathic Pharmacopeia of the United States) a za druhé, tento zákon neuložil na homeopatické přípravky stejné požadavky jako na ostatní léčiva.
chcem dolozit, ze psik tej znamej trpel tiez na inkontinenciu.