dobrý deň chcela by som sa opýtať ako trávite dni s priateľom lebo ja uz vazne neviem co mozme robit...kam chodite?
dakujem
Príjemný deň s priateľom...
janicka111, eeej, zabudol som spomenut dolezitu vec: v tom kine si samozrejme sadnite uplne hore, aby ste sa mohli nerusene milovat. :))
lulu22 a skoricova, no dobre, damy, ukecali ste ma. v avise by som mal mat nejaku zlavu, tak poziciam to porsche a vybehneme na vikend nieco z toho zrealizovat. z dotykovych veci by sme predbezne zostali pri nejakej nevinnej masazicke, napr. lytok. :)
a teraz vazne. ono to sice takto cez net vyzera zabavne, a naozaj mam vela z toho zazite a vyskusane, ale v skutocnosti som tazky pripad :) a mam strach zo zien. ono to uz tak byva, ze riesenie pre problemy inych mame hned a napadov milion, ako ked niekto chce tipy na "prijemny den s priatelom", ale sami so sebou ked si mame dat rady... :((
ahoj... my chodime na bowling, plavat, cvicit, na pizzu, na zapasy do sportovej haly, ja chodim mrknut do prace jeho, on zase mna,..
obcas mame stavy ze chodme od kaviarne ku kaviarni a vzdy si dame nieco ine... :)
hrame playstation,,, kvoli nemu som sa naucila hrat tie hlupe hry :D
on hra so mnou monopoly, sranda no.. je toho vela....
chodi so mnou kozmeticke, kadernicke, vzdy sa pozera :D ja ho fakt obdivujem :D
pecieme spolu, varime....
obcas sa vyberieme len tak do nakuneho centra aj ked vieme ze nic nekupime ideme sa proste prejst....
strasne radi chodime do cukrarne, ale nedame si tam nic, vzdy si nechame vsetko zabalit, a doma si potom robime fajny dnik s popcornom a chipsikmi... no je toho neurekom, fakt...
wreck, odkiaľ si? :D :D vyzeráš byť ako fajn chalan s dobrými nápadmi a chuťou sa milovať :D:D:D
wreck, ty si úžasný každým komentom !:DDD !!!
wera9, mam radost. :)) chcel som to napisat vtipnejsie, ale nie som v pohode, tak je to take polosuche len. :)
som vsak dost nemilo prekvapeny, ze som to vobec musel napisat. ved vacsina z toho su take zakladne veci, ktore predsa robi vo vztahu kazdy, nie? ibaze by janicka111 bola taka inovativna, ze toto vsetko ma uz davno za sebou.
snad sa este ozve...
wreck: pekne, putave citanie, normalne mi to zdvihlo naladu a vytasio usmev na tvari:)
:)))
skocte na masaz alebo si ju spravte doma v teple pri svieckach, potom sa milujte, inokedy si spravte zase lenossky vikend v postielke, jeden spravi jedlo, donesie do postielky, a skusajte nove veci, ak ste z okolia bratislavy, vybehnite na pajstun, ak ste odvaznejsi a bude teplejsie, mozete sa tam hned aj milovat, inokedy zase chodte plavat, alebo vylezte niekam na tyzden na chatu lyzovat, bezkovat alebo sankovat, vecer sa milujte, spravte si vylet autom do topolcianok a s5, otestujte novu r1, zajdite sa pozriet ako zimuju zvieratka v zoo, objednajte si domov pizzu, zozente si film my big fat greek wedding, pozrite si ho spolu a tu pizzu si dajte k tomu :), samozrejme potom sa uz uplne musite milovat, alebo chodte do kina na nieco sucasne, divadlo tiez nemusi byt zle, nejaka cinohra alebo mozno koncert, teraz bude riadna kosa niekolko dni, tak pockajte az zamrzne jazero a chodte len tak blbnut skraja na lad, ale tam sa radsej nemilujte, dajte si pravidlo, ze raz za mesiac sa spolu skocite do nejakej lepsej restauracie najest a aj to dodrzte, inokedy zase pripravte spolocne jedlo a servirujte ho raz na jednom a raz na druhom (on ho zje z teba, ty ho zjes z neho), potom sa milujte, dohodnite sa so znamymi, ktori maju psika a chodte s nimi von, zahrajte si pocitacovu hru pre dvoch, na dvoch pocitacoch alebo ako split screen, zahrajte si scrabble, doplnanie slov alebo nieco podobne - monopoly, dostihy a sazky - kupte si eroticku spolocensku hru na sposob truth or dare, kamasutry alebo niecoho podobneho, potom sa samozrejme milujte, dajte si filmovy maraton - pozrite si po sebe 3 diely nejakej filmovej serie (kocka, saw, slunce seno, kamenak), spravte si maly vylet do inej krajiny, ak mate moznost, objednajte si na hodinu-dve bowlingovu drahu a likvidujte kuzelky, chodte si zajazdit na motokarach alebo si v avise pozicajte na vikend skutocne porsche boxster a vyrazte na autovylet po slovensku (omg, milovacka v porsche!), dajte si hodinu pravdy - kazdy sa pohodlne uvelebi a pravdivo odpovie na vsetky otazky, ktore o nom ten druhy este nevie, je plesova sezona, tak skocte niekam tancovat alebo mu zatancuj sama, moze to prejst postupne do striptizu, tak potom sa samozrejme hned aj milujte, ked bude teplejsie, pozicajte si kajaky a chodte sa clnkovat na nejaku tichu vodu - ticha voda, tiche miesto... hadam nemusim pisat co tam potom mate robit. :))
tych moznosti je predsa mrte a spravne by tento zoznam mal byt tak 2x dlhsi, ale uz sa mi nechce pisat. :)