Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Príjemný deň s priateľom...

wreck

jeeeej, janicka111 sa vratila! :) aj ma ku koncu napadlo, ze ste asi skor mladsi, ale ked uz som to napisal, tak som to poslal. ak sa aspon nieco z toho hodi, tak fajn. ja som taky vztah nikdy nemal, byval som sam a potom uz spolu s nou, takze tam boli moznosti skoro neobmedzene. chapem, ze to mate tazsie. urcite.

mal som 33. :(

janicka111

Wreck dakujem veľmi pekne za nápady :) aj ma to trošku pobavilo...samozrejme ze niektoré veci sme už robili :D ale na niektoré nemáme peniaze kedže ja ešte chodím do školy a ani taký víkend v postielke nemôžme mať moc často pretože obaja bývame s rodičmi :/
a koľko más rokov ak sa možem spýtať? :)

wreck

skoricova, hm, takze liecba strachu zo zien stretnutim so zenou? nooo, esteze mas toho chlapca. :)) tak sa majte co najdlhsie.
pacient wreck, momentalne na lozku, si pocka, ci mu zivot posle do cesty nejaku nezadanu slecnu lekarku-terapeutku.

wreck

lulu22, som z ba, to by bolo na biku trosku daleko. :)

ten strach zo zien, noo, nie je to v zmysle, ze idem po meste, zrazu vidim... "jaj! zena!", tak prejdem na druhu stranu ulice. :) skor je to strach z dalsieho vztahu s nimi, strach z ich nepochopitelneho sveta, strach z toho, ake dokazu byt, ze clovek uplne pozera s otvorenou pusou co sa to zrazu deje. a tym samozrejme nemyslim pms. cim viac citam toto forum, tym viac sa ten strach tusim prehlbuje. z niektorych tem tu ide taky chlad a hroza, ze kolkokrat musim zaliezt aj s notebookom pod hrubu perinu.

no, ale s pacientom ako som ja to je nadlho a nechcem tuto janicke111 likvidovat temu. radsej jej daj este nejake tipy, ktore tu neboli. :)

Valium

wreck - klobuk dole, tolko napadov pokope som ešte nevidel, musim si to skopčiť a neskôr nebudem mať núdzu o nápady, diki kámo :)

lulu22

wreck, je úplne jedno, kľudne postačí, ak budeš mať len bicykel :D ja mám tiež, tak to ušetríš :D:D:D
ono to tak už raz býva, že sa nám radí ľahšie iným, ale sami si rady nevieme..
máš strach zo žien??? to ako myslíš? to snáď nie, keď si už také veci zažil...a určite so ženou :) :D