caute moja priatelka ma narodeniny v ten isty den ako valentina mate nejake napady co kupit co jej darovat nieco velke cim ju velmi potesim, dakujem
Veľký Darček
Skus si pozrieť stranku inšperky.sk tam su pekne prívesky... naramky...
ja som dostala túto retiazku s príveskom od môjho priateľa na vianoce...vyzerá krásne, to srdiečko krásne žiari
simka mas uplna velke bezvyznamne plus dakujem ti aj mna to napadlo teraz krasny napad uz som nasiel aj na toto stranku ale neda mi ta retiazka tu by som naozaj chcel
A čo tak dať vytlačiť fotku napr. na vankúš v tvare srdiečka, alebo na šálku.. môže to byť vaša spoločná fotka alebo fotka ktorá jej niečo pripomína.... :)
naopak viem vekmi dobre co chcem preto sa orientujem do jedneho smeru typu nejakeho sperku vylet mam uz na pameti dlho len si niesom stopercentne isty ci sa jej to pacit bude preto chcem na to nejaku zensku ruku
Razs.... ty nevieš vôbec čo chceš!
len velmi neprehanaj. co potom vymyslis na vyrocie?:P
je velmi rozumna toto by velmi skoro odhalila a to nechcem. chcem nejake necakane prekvapenie rozmyslal som nad wellness pobytom no chcel by som este nieco aj materialisticke ako je ta retiazka no. nieje niekto schopny mi najst nejaku retiazku peknu na nete
vikendovy wellness pobyt
Presne tak ako tu už bolo povedané. Zober ju na pekné romantické miesto, to žiadny šperk nenahradí ;)