caute moja priatelka ma narodeniny v ten isty den ako valentina mate nejake napady co kupit co jej darovat nieco velke cim ju velmi potesim, dakujem
Veľký Darček
No, ja som ti radila jednu z moznosti, ked si uvazoval o retiazke. Ale pravdupovediac, mna by tiez skor potesil nejaky vylet a pekny zazitok.
rasz: som zena a viac ako sperk by ma potesil vylet, skus objednat hotel, letenky (teraz uz sa da s nizkorozpoctovkami letiet za par eur), alebo staci ak ju vezmes autom na nejake pekne miesto a zazijete nieco nove... a je to z tvojej strany vacsia obet ako ist do klenotnictva a zena si to dobre uvedomuje a vie ze si to musel krvopotne naplanovat a to sa ceni.
a ak chces sperk tak sa opytaj jej sestry alebo matky co by sa jej pacilo.
mozno si sa mal s nou prjst po meste a "nahodou" sa pristavit pri klenotach a nadviazat na rozhovor, napr. ze kamos kupil tamtu retiazku zene a pod., mozno by nieco zazrela, pri com jej oci zaziaria.
aby som to trosku rozprudil chcel by som nejaku krasnu retiazku no som velmi vyberavy clovek a davam si na takych veciach zalezat. nenajde sa tu nejaka zena aj muz ktora mi nejaku retiazku odporuci som schopny ist do 50e nieco fakt krasne ktore vyzera uzasne a je vidiet ze to je nieco fakt ine ako 1e retiazka z krcmi, rozmyslal som nad prstenom no pride mi to nieco ako take divne, co myslite?
a ja hlupy som pevne dufal ze nepride nejaka ortodoxtna komicka osoba ktora tu bude chciet zaujat kvazi vtipnym komentarom. prisla..
Keby si jej nedal nič, to ju určite prekvapí :-)
bude to 8 mesiacov
ako dlho ste spolu?