Priatel lyzuje a chalani z prace ho volali na vikend na hory, jedna alebo dve noci, lenze mne su taketo akcie vyslovene proti srsti, s mojim ex partnerom sme mali svoju partiu a chodili sme spolu, nikdy sme nespali od seba a to sme boli spolu roky.Terajsi to pochopil, ale vidim, ze sa mu to nepaci.Dokonca sme mali aj mensiu hadku a povedal, ze on to chape, vraj tam ist nemusi, zalyzuje si tu doma, alebo pojde na jeden cely den niekam ako predtym, ale odteraz ma bude vidiet ako nechapavu zenu.Cely tyzden sa vidime len vecer, aj to mi unaveny zaspi o 9 a vikend to su len dva dni, ktore nie su len o zabave, ale casto treba aj doma nieco pomoct, proste sme sa nezhodli a teraz aj ked sa nehnevame, nieco medzi nami je, neviem ako to vyriesit, nechcem ustupit, lebo ja tiez nemam potrebu chodit po chatach a spavat bez neho inde a hlavne na vikend, ako to riesite vy?
partnerova chata s kamosmi
No a ty teraz chodíš s ex alebo máš už druhého partnera? A si si vedomá, že ten druhý partner je už niekto iný? Prečo by sa mal chovať ako ex? Prečo nevieš pochopiť, že on má iné potreby ako ty a ísť si zalyžovať s partiou, čo je preboha na tom zlé? To, že ty nemáš potrebu chodiť po chatách? Šak ty ísť nemáš, vykašli sa na robotu v domácnosti a sprav si aj ty relaxačný víkend, choď si zaplávať niekde na termálne kupko, daj si masáž a uži si chvíľu sama so sebou (kámoškou). Nech si obaja cez víkend oddýchnete, každý tak, ako sa mu to páči. Veď všetky minulé víkendy ste asi trávili spolu, alebo nie? A zopár budúcich ešte spolu tráviť budete. Tak jeden ťa nezabije, ak budete od seba.
ide o jeden jediny vikend, tak snad by mohol ist, nie? navyse, je to chata s kolegovcami, a ak si s nimi rozumie, tak preco nie? to si bez neho neporadis jeden vikend? alebo preco nejdes s nim?