Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

partnerova chata s kamosmi

Príspevok v téme: partnerova chata s kamosmi
micaella

Priatel lyzuje a chalani z prace ho volali na vikend na hory, jedna alebo dve noci, lenze mne su taketo akcie vyslovene proti srsti, s mojim ex partnerom sme mali svoju partiu a chodili sme spolu, nikdy sme nespali od seba a to sme boli spolu roky.Terajsi to pochopil, ale vidim, ze sa mu to nepaci.Dokonca sme mali aj mensiu hadku a povedal, ze on to chape, vraj tam ist nemusi, zalyzuje si tu doma, alebo pojde na jeden cely den niekam ako predtym, ale odteraz ma bude vidiet ako nechapavu zenu.Cely tyzden sa vidime len vecer, aj to mi unaveny zaspi o 9 a vikend to su len dva dni, ktore nie su len o zabave, ale casto treba aj doma nieco pomoct, proste sme sa nezhodli a teraz aj ked sa nehnevame, nieco medzi nami je, neviem ako to vyriesit, nechcem ustupit, lebo ja tiez nemam potrebu chodit po chatach a spavat bez neho inde a hlavne na vikend, ako to riesite vy?

maruska123

micaella a preco nedokazes pochopit, ze chce ist na jednu chatu bez teba? co je na tom take strasne...asi chce mat chvilu pokoj aj od teba, ved nemozte byt stale spolu, to vztahu neprospieva

preco by mal mat take nazory ako ty, ked ty nechces ist bez neho nikam, tak nechod, ale nebran to jemu, ked tam chce ist...co je na tom, ze chce byt chvilu len s kolegami?

micaella

Mna nic nerozculuje, ja beriem aj kritiku - vid prispevky podo mnou.Len ma zarazilo, ze sa tu na moju stranu postavila len jedna osoba...Apropo ako manzelka predsa tiez nemam pravo niekomu nieco zakazovat? Prave naopak...Manzelsky slub je prosvatny, viac by som mu doverovala vtedy ako ked spolu zatial len zijeme...A ja mu - znova sa opakujem nic nezakazujem.On si tiez chodi, aj na vecierky aj niekedy do pubu, na diskoteku dokonca tiez. Takze zasa sme sa tu zle pochopili...

giga24

nemyslim, ze si stihacka, mne by tiez prekazalo keby priatel chodil na chaty bezo mna. vsade chodime spolu, ved sa milujeme a chceme byt spolu stale, tak preco by sme mali byt od seba dva vikendove dni ked si ich mozeme po tyzdni praci spolu uzit?
alebo sa dohodnite, ze ked on pojde lyzovat, tak ty si tiez urob vikend s kamoskami a bav sa!

maruska123

micaella ty chces, aby ta tu kazdy pochopil a ty nechces pochopit, co ti tu vsetci pisu a este sa aj vsetci zhoduju..asi na tom nieco bude, neymslis?

milada1111

lenze ty si musis uvedomit,ze ste obaja slobodni,nieste manzelia anemate deti.keby ste mali deti je to mozno ina situacia,ale ved ste slobodni,tak nemozes mu zakazovat.takymto pristupom naozaj onho prides.ved mu dopraj aspon raz v zivote nieco,co on chce,aspon raz v zivote :-)opakujem.je ine keby chodil po diskotekach,ale chata s kolegami?by ma zaujimalo,kolko tych kolegov ma zeny ci priatelky a kolko by icg=h tie zeny pustili

xy:)

a riesime moj vztah ci tvoj? pokial viem, tak tvoj. neviem, co by som si mala dokazovat, iba ta rozculuje, ze som napisala, ze si stihacka.

micaella

Ale ved moj chodi lyzovat stale?Tato diskusia uz nie je o tom, co je vo vztahu vhodne, ale par ludi si tu asi chce nieco dokazovat, ze xy? Ano, som stihacka, spokojna? Len aby ten tvoj tvoju absolutnu doveru v neho a davanie slobody niekedy nebral ako samozrejmost a nenasiel si z nudy niekoho, kto mu raz za cas aj povie svoj nazor.

dedy

Ty chceš aby ťa na tú lyžovačku vzal? lyžuješ? ak nie tak čo tam budeš robiť? celý deň sama sedieť v chate a čakať kým sa vrátia? alebo mrznúť pod svahom a pozerať sa? Sú športy na ktoré sa dá pozerať (motorky, downhill, hokej, futbal...) a potom tie zimné kde vo veľkých lyžiarskych strediskách partnera uvidíš sem tam keď preletí cez turniket na vlek či lanovku.
Nepovedala som, že si stíhačka, ale koľkokrát bol bez teba na lyžovačke? Každý víkend chodí preč? Ak áno, tak máš pravdu, ak nie, tak sa zbytočne rozčuľuješ.
A príklad manžela tvojej kamarátky? Sú manželia a majú deti, a ako píšeš aj tak ide aspoň raz do roka s kolegovcami.