Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

partnerova chata s kamosmi

Príspevok v téme: partnerova chata s kamosmi
micaella

Priatel lyzuje a chalani z prace ho volali na vikend na hory, jedna alebo dve noci, lenze mne su taketo akcie vyslovene proti srsti, s mojim ex partnerom sme mali svoju partiu a chodili sme spolu, nikdy sme nespali od seba a to sme boli spolu roky.Terajsi to pochopil, ale vidim, ze sa mu to nepaci.Dokonca sme mali aj mensiu hadku a povedal, ze on to chape, vraj tam ist nemusi, zalyzuje si tu doma, alebo pojde na jeden cely den niekam ako predtym, ale odteraz ma bude vidiet ako nechapavu zenu.Cely tyzden sa vidime len vecer, aj to mi unaveny zaspi o 9 a vikend to su len dva dni, ktore nie su len o zabave, ale casto treba aj doma nieco pomoct, proste sme sa nezhodli a teraz aj ked sa nehnevame, nieco medzi nami je, neviem ako to vyriesit, nechcem ustupit, lebo ja tiez nemam potrebu chodit po chatach a spavat bez neho inde a hlavne na vikend, ako to riesite vy?

xy:)

preco provnavas svojho chlapa s inymi? ved kazdy jeden je odlisny, kazdy vztah je odlisny. ano, si stihacka, lenze teba netrapi, ze si, ty sa tym priam chvalis. a to teda vobec nie je na chvalenie. chces ho mat pre seba, chces aby robil tak, ako si to ty predstavujes. ty nelyzujes, cize nemoze ist ani on. ty si teda fakt tolerantna osoba. druhych napr. tesi, ked je partner stastny a aj s inymi ludmi, nielen iba s partnerkou, no ty to jeho statie vidis iba so sebou, to svedci o tvojom velkom srdci. a tieto caviky tu robis kvoli jednej lyzovacke.

micaella

Ako je mozne, ze moje kamaratky toto teda riesit nemusia? Priatel jednej z nich ma zalubu motorky, myslite, ze chodi na zjazdy sam len s kamosmi? Ked chodi na okruh, ona sa chodi pozerat a povzbudzovat ho, co ja viem, tak za tie roky akosi nemal potrebu ist na motorkarsku chatu sam bez nej? A su stastni, bez hadok.

Mojej druhej kamaratky partner je konatel v znamej firme, preto som to nizsie uviedla ako priklad, su spolu uz zobrati, maju dve deti a aj ked ho kolegovia vyvolavaju na lyzovacky, chaty a podobne, on ide max raz za rok plus 2 alebo 3 sluzobky, odkial jej aj tak stale vola a hovori jej, ako mu chyba a tesi sa na nu a na deti.A mohol by chodit stale na chaty a wellness bez nej.

Tak preco vam to prijde take divne, ked jedina vec, ktoru nedokazem prekusnut je, ze by moj partner mal chodit na chatovacky bezo mna, za to, ze lyzuje? Mna bavi potapanie a zato nechodim k moru bez neho?

Nech sa paci...pokracujte v kritike:) Som najvacsia stihacka na zemi a moj je na retazi...

dedy

Som baba a lyžujem, boardujem, a partner nie. Keby mi povedal že na lyžovačku nemôžem ísť tak ho vysmejem, a rozdiel je že on by mi to nepovedal ale pustil by ma so slovami zabav sa a buď dobrá. V opačnom prípade on chodí na turnaje a neexistuje že by som sa mu to snažila zakázať, aj ked sa ma vždy pýta, môžem? Aj ked odpoved pozná.
Samozrejme iná situácia by bola ak by sme obaja lyžovali a mňa by so sebou nevzal, to by som sa asi urazila. Ale inak mu dovoľ aby mohol venovať čas svojím koníčkom (a je trochu rozdiel lyžovať na kopci pri BA alebo na Donovaloch vo VT alebo v zahraničí).

nepodriadis sa chlapovi vo vsetkom?? citas vobec po sebe? ved ho zavolali kolegovci na lyzovacku! si potukaj na celo draha

micaella

Tak som egoistka no.Co uz so mnou:)Aspon sa nepodriadim chlapovi vo vsetkom, aby mi to potom prerastlo cez hlavu.Vsetko zle je na nieco dobre, stipka egoizmu sa hodi.:P Nie som stihacka, poznam aj take, co svojho nepustia ani na firemny vecierok, ani von s kamosmi na pivo.

nespolupracujes. nedokazes sa na to pozriet objektivne, si egoisticka a na nom zavisla. vela stastia s takou povahou

micaella

nesla by som a vies preco? lebo u mna je na prvom mieste milovany muz a jeho potreby.ocakavam sprsku kritiku na moju osobu:) tentokrat asi od zien:)

skus sa na to pozret z opacnej strany.. keby si ty chcela ist a on by ti to vycital - je to podla teba normalne? a neargumentuj tym, ze ty nemas taku potrebu