Je ockovanie klamstvo?

Laurina22

ActiLac su prebiotika,probiotika.A mne pomahaju,aspon mam ten dojem avsak mozno je to len placebo,takze asi tak...

No,mna nepali,ja tam mam taky tlak,ako pred ms,mam to napr.po cviceni,alebo len tak,z nicoho nic

Byvaly doky mi povedal,ked som sa na to stazovala,ze je to OK...No tak zatial mu verim....

Terajsiemu dokymu som to tusim este nespomenula.

Heatherka

to su probiotika actilak? a laurina, konecne viem svoju diagnozu :D ty si raz nespominala, ze ta pali v podbrusku a nevies preco? mne sa zistil zapal, vyssie ako je krcok, cize uz v maternici. nejaka skareda bakteria mi to urobila a som na ATB, a robia mi strasne zle na zaludok aj ked beriem probiotika, asi ich zmenim na lepsie.

Laurina22

Tpch no mne to takto povedal lekar ze ak sa jedna o kvasinky tak mi ho netreba,najprv ich mam vyhnat z criev...

Ja som si kupila ActiLac a zabera to.

Dala som na neho,zatial robim to co povie a kvasinky nemam

Ockovanie

A mala si len kvasinky? Lebo fluomizin, citam letak, ze je skor na rozne bakterie.

Prepac, ak som vyznela hlupo, ja ti prajem dobre. Len ja nikdy neviem povedat, ci je to ok, pretoze moj preblem spociva v tom, ze mne sa to vracia, kedysi len kazde 2-3 mesiac, no poslednu jesen kazdu chvilu.

Co sa tyka zimy, ani neviem, posledne 2 mykozy mi spustil femibion, vyzera, ze mam nan alergiu. Dala som si ho v dec. raz, na druhy den mykoza, no a v januari zas a zas mykoza. Uz je v kosi. No a ta mykoza ako reakcia nan mi trvala tak 1-2 dni, bez svrbenia a bolesti, len kopec hnusnych hruniek.

Odhliadnuc od tohto svinskeho femibionu mi akutna mykozazvykla trvat ~ 7 dni, v najhorsom pripade 5 tyzdnov

Laurina22

Mne moj doky povedal,ked som si sla kupovat wobenzym koli kvasinke,ze je to hlupost.Povedal mi,ze Wobenzym mam brat az PO uspesnej liecbe na podporu celkovej imunity

Ja som to mala kontinualne 6 mesiacov aj dlhsie a raz som sa mala ok mesiac...Ako to viem?Mam taky pocit,nic viac,mozno sa vrati.

Ockovanie

Vsak je v letaku k wobenzymu napisane, ze pomaha na caste kvasinkove infekcie. A mnoho zien si ho chvali, no ja ja mam problem s jeho uzivanim, preto ho neberiem :/

A ty si to mala kontinualne 6 mesiacov, ci s pauzami? Ak s pauzami, odkial mas tu istotu, ze sa ti to o mesiac nevrati?

Ockovanie

Jaj no a jasne, ze mycomaxu som sa napapala :) Inak Darkdark dala vybornu odozvu na tu malinovu zmes, ze jej pomohla na bezny neprijemny kazdodenny vytok a bolest pri styku, ktoru mala odjakziva (pocit uzkosti vag. vchodu). Tak ja cakam na ucinok proti kvasinkam

No a snazim sa dietovat. Nic sladke, chleby len celozrnne, cerealie, varenu zeleninu, spenatovu polievku, spominanu citronovu vodu, ale zhresujem sunkou, syrom, mlieko malo