Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je ockovanie klamstvo?

Laurina22

Ja mam Fluomizin a Actilac probiotika a mne to po 6 mesiacoch zabralo...

Bola som na kultivacii,v pondelok idem na kontrolnu a myslim,ze to bude OK

Preco beries Wobenzym?Wobenzym je enzymaticka liecba a to ty zatial nepotrebujes,s crevami nema nic spolocne...

A ty mas kvasinku hlavne v crevach

Ockovanie

Tak lekar mi daval bezne srandy ako polygynax, gynopevaryl, klion.. No a raz sa odhodlal na Sporanox. Vieme dobre, ze cipky a maste len potlacaju akutny zapal, neriesia problem globalne.

Tak som surfovala sama a nakupila som si: Wobenzym (len 20 dni), probiotika peroralne, gynocaps, anionove vlozky, gynoDren (od Jonasa), Saforelle mydlo a krem (pri suchosti), Malinova zmes (B. Novy), Candivac, citrovital kvapky pijem, lapacho caj, citron s vodou na odkyslenie..

Existuje nieco, co som nespomenula? :D

Ockovanie

Tak chronicku ju rozhodne mam :) Vlastne :( Ale ako pisem, mam cim dalej, tym vacsiu nedoveru voci preparatom.

Vyskusala niektora teda ten gynatren? Nech zmudriem :)

Laurina22

Sorry,gynatren som myslela...gynazol mam ja:-)

Tak riskantne...Ako tu uz aj Maoam pisala na fore,gynatren sa indikuje pri opakovanej chronickej kvasinke...

Preto sa pytam ci to prislo u teba az do takehoto stadia

Ockovanie

Jasne, ze doktor, ja som o tom predtym nepocula.

Nuz 2 roky kvasiniek mam za sebou a skusala som vselijake preparaty. Preco sa pytas, je to riskantne podla teba?

A ci "latka"vo vakcine sa vola gynazol, to neviem.

Ockovanie

No nedala som sa nakoniec a z celeho farmakosvetu som dobre zmatena.

Laurina, hadaj preco som chcela - no predsa "zbavit sa kvasiniek". Lekar ma hodne nahovaral nedavno, no dnes nespomenul nic, ked som tam kvoli comusi sla.

No na SR nema skoro nik s tymto ockovanim skusenosti, tak sa nechcem stat pokusnym kralikom. Je to zrejme dost novinka, tak ludia, ak to aj absolvovali, nevedia sa este vyjadrit.