Sťažnost na regresneho terapeuta

Príspevok v téme: Sťažnost na regresneho terapeuta
karla2

Známa chodila k regresnemu terapeutovi a dost je po tom ina, taka divna. Ma fyzicke problemy od posledneho sedenia. A aj celkovo sa jej zhoršil psychicky stav a problem, s ktorym za nim isla sa vobec neodstranil. To viete, že sedenia boli dost drahe, takze zbytočne vyhodene peniaze. co teraz s tym. Co myslite, kde by sa mohla sťažovať??

Dettyna

špicelkamira, prosim maserov vynechat. Odbor maser je zdravotny odbor, ako aj osetrovatel ci fyzioterapeut....ze niekto urobi nejaky kurzocek reiki alebo feng shui - ta to ešte nemusite sem zamiesat masérov.
Mimochodom úplne súhlasím s Vami, v dnešnej dobe zo zdravia a z choroby robia len biznis, a to je veľmi smutné. ,,:(

sunnyball13

...ja som bol na regresnej terapii...a ak by som išiel dôveroval by som len Patrickovi Bálintovi....ten má moju dôveru....ak by som niekede šiel určite by som si to riadne preveril 4x....mne sa momentálne určite viac pozdávajú aktívne formy premeny,odbúrania blokov...systémové konštelácie....v januári idem pracovať so svojimi blokmi...

Jana 253

Podvedomie cloveka patri do ruk odbornika-psychiatra,ziaden dvojmesacny kurz nenahradi studium mediciny,je to ako naucit sa za2 mesiace operovat.Bohuzial v dnesnej dobe sa z chorob stava biznis a je na slobodnej volbe kazdeho,akemu ""liecitelovi"" naleti...

amanda23

citam to po sebe teraz, same preklepy, tak sa omluvam, je to nejaka choroba? v poslednom case sa mi to stava casto ze sa mi aj pismenka vymienaju:DDD

amanda23

ja som v minulosti tiez premyslala dost vazne o regresnej terapii, ale nastastie som stretla jednu velmi uznavanu psychologicku, ktora ma pred tym vcas vystrihala, lebo to zazila na vlastnej kozi a uz by tam nikdy nesla, ze to co nasledovalo po, bol horor... Lazdy sme inak citlivi, inak vnimavi a nikdy nemoze ten terapeut zarucit, ako to zvladneme a vraj je to neskodne... Tiez verim na minule zivoty, ale jednoducho pan Boh to zariadil tak, aby sme si to nepamatali z nejakeho dovodu, preco to nasilim dolovat z toho mozgu odniekial? takisto mam svoj nazor aj na nejake zasvatenia do energii, vseliake reiku a tak, akoby sa s tym vreco roztrhlo..Kopec ludi sa z toho nespamatalo , lebo neboli nato pripraveni a skoncilo zle, mysli, ze ak ma niekto nejaky dar davat energiu a narodi sa s tym, alebo jednoucho mu to pocas zivota pride same od seba, je to v poriadku, ale vseliake zasvatenia a pod. radsej ruky od toho..

htherapy

Presne takto zacinaju hororove pribehy, ktore sa vecer rozpravaju pri svieckach alebo pod plachtou. Jedna kamaratka isla na regresnu terapiu, tam ju posadol duch, zmenila sa, je to s nou horsie ako bolo, pripadne sa zacala menit v tvari na demona skazy ....

Pokial ma kamaratka takyto problem, bolo by dobre byt adresny, aky mala problem, ake mala symptomy, aku presne terapiu absolvovala, ake ma symptomy teraz, a podobne.

Regresna terapia pokial ide o minule zivoty je velmi bezpecna, ucinna a bez predsudkov, ze Vas posadne duch alebo dokonca viac duchov.

Regresna terapia pokial ide o "zabudnutu" minulost je cisto podla mna nie vhodna terapia, nakolko "spomenuta" minulost nemusi byt realna. V USA akekolvek svedectvo vyvolane v hypnoze/regress povazovane za nedoveryhodne, viac na google pod klucovymi slovami - false memory syndrome.

Pokial nedas blizsie informacie, tak to bude stale dokola zbytocna pesnicka vela roznych nazorov vzdialenych este viac od reality.

špicelkamira

nikdy by ma nenapadlo navštivit regresenho terapeuta, a vobec na to potrebuje ma vzdelanie nejaké nie len nejaký poloodborník, ak už tak za psychologom.

a vobec čo od dtoho očakávate vraciat sa do minulosti, ani to nie je isté že ked sa to stane nejak postupite a veci sa vyriešia a ulavi sa.

a potom si myslím treba vedeit to robit, možno lepšia by bola hypnoza so psychologom.

všelaijaký masery a neodbornici poloodbornici a diletanti už nevedia čo vymysliet aby prežili a naivný ludia naletia na všetko, nech si sami preštuduju niečo a možno si aj pomožu.,navštivte psychologa radšej

simondela

Mila Olli... pacili sa mi tieto Tvoje riadky:

Treba si večer povedať pred spaním, odpúšťam všetkým, ktorí mi ublížili. Nech mi odpustia tí, ktorým som ublížila ja. Odpúšťam sama sebe a to je podľa mňa najťažie. Týmito vetami ide o akúsi profylaxiu svojho duševného zdravia.

Velmi pekne :) Naozaj.

Moj nazor na regres - SUPER METODA!
VERIM V MINULE ZIVOTY! S regresnou terapiou som sa prva krat stretla asi pred 12 - 13 rokmi. Presla som si v nom viacerymi zivotmi. A ver never, bola som aj knazka, zila som aj v Atlantide, bola som aj chudobna zena aj muz.... Mohla by som napisat o tom knihu.

V regrese sa mi podarilo pochopit, precitit, prezit a odburat to, na com by som pracovala asi dalsich 10 zivotov :)

No, kazdopadne, nie je podstatne, ci v minule ( a buduce ) zivoty verite, alebo nie. Jedno je iste - zabera to!

simondela

ahoj Karla. Tvoja znama je mozno po regere ina a divna, ak je tak, preto, lebo je to sucast jej premeny, ocisty, ktorou prechadza. Pokial bol regres prevedeny neodborne a naozaj by jej pretrvaval zhorseny stav, doporucujem to zopakovat. Mozno u ineho terapeuta, ale urcite to treba este doriesit.