Žalúdok ma trápi už niekoľko rokov. Na gastroskopii som bol už niekoľko krát. Posledne spomínané výrazy u gastrológa boli funkčná dyspepsia, antrálna gastritída s miernou metaplaziou a duodenogastricky reflux (spätný tok žlči do žalúdka). Lekár mi predpísal najprv costi + helicid bohužial bez vysledku. Tým pre nich liečba skončila a ja som ostal odkázaný na google. Takže som naštudoval čo sa dalo a postupne som skúšal veci čo by mi mohli pomôcť ako napr:
1.kombinácia venter + ganaton – vysledok mierne pozitívny
2.celý citrón vymačkať s každým jedlom – výsledok mierne pozitívny
3.4 lyžičky jablčného octu s každým jedlom – výsledok neutrálny
4.betain HCL 650 + pepsín – jedna tableta s každým jedlom – výsledok mierne pozitívny
5.tráviace enzými typu pancreolan – účinok negatívny, (problémy so stolicou a chudnutie)
6.tráviace enzýmy komplet (pancreatin + iné enzými) - výsledok negatívny (chudnutie, problémy so stolicou)
7.tráviace enzýmy komplet (pancreatin rastlinného pôvodu + iné enzýmy rast. Pôvodu) – výsledok mierne pozitívny
8.psyllium – výsledok neutrálny
9.ľanové semeno – výsledok neutrálny
10.repíkový čaj – výsledok mierne pozitívny
11.rumančekový čaj – výsledok neutrálny
12.klystir – výsledok neutrálny
13.zmena stravy a rozne diety – výsledok neutrálny
14.hladovka – výsledok mierne pozitívny
15.posledné jedlo 4 hod pred spaním – výsledok mierne pozitívny
16.spanie v naklonenej rovine – výsledok neutrálny
17. probiotiká komlexné – výsledok – negatívny
Bohužiaľ všetko čo som doposiaľ skúsil ma môjho problému nezbavilo. Daný problém riadne strpčuje život. Chcem sa spýtať kto mal náhodou podobné problémy a dostal sa z toho alebo hoci kto iný čo by vedel poradiť čo by som ešte mohol skúsiť tak nech prosím poradí bo ja som už vážne v koncoch.