Ahojte, chcel by som sa Vas spytat co si myslite na nazor, ze gayovia skoncia v pekle? je mozne byt krestanom a zaroven zit sexualnym zivotom gaya?
krestan - gay
Jerry: Ty ani nevies co je to krestan. Pre teba je to len zabava. Neuznavam "krestanov" ani "cirkev" ktori tvrdia ze sa Adam sa vyvinul z opice, ze Boh tvoril Zem miliardu rokov a ze Boh svoje slovo nemysli vazne. Zanedlho sa od teba dozvieme ze Adam bol teply, vsakze?
Marlye vdaka:)este k tej cirkvi...nas svk je asi 70% krestanov,to by sme mali mat na svk doslova raj:)opak je vsak pravdou:(nemalou mierou k tomu prispieva aj cirkev.Len taka perlicka,pocuvam krestanske radio Lumen,a ked som v jeho vysielani pocul reklamu na spolocnost Pozickaren,ktora ponuka pozicky za doslova likvidacny urok,tak som si powedal,ze nieco je velmi chore na tomto nasom tzv.krestanskom svk.Zial peniaze vladnu svetu,aj tomu krestanskemu.Nechcem sudit cirkev,ved aj tam sa najde par skvelych ludi,ale neda mi povedat...Toto Jezis nechcel,ked zakladal cirkev.
Byt gay a krestan, to sa vylucuje. Homosexualita je hriech, pozitkarstvo. Az priznas ze je to zlo, budes sa toho chciet zbavit ako navyku na cigarety, az potom ti niekto pomoze.
Byt gay a slusny clovek, to sa tiez vylucuje. Cielom homoagendy je rozvrat rodin. zotrocenie a zneuzivanie deti.
Si tu iba preto ze ta ma niekto rad. To co robis je ohavnost. Ludia ta za to budu nenavidiet.
Vacsina ludi su tu ateisti, maju z teba zabavu a este ta v tom podporuju, ako ked sa drazdia kohuty na kohutich zapasoch.
síce píšete že je to výmysel ľudí, že je to hriech, ale mýlite sa, ja Boha nepovažujem za človeka;
3. Mojžišova 18:22 Nebudeš ležať s mužským pohlavím, ako sa líha so ženou; to je ohavnosť.
3. Mojžišova 20:13 A človek, ktorý by ležal s mužským pohlavím, tak ako sa líha so ženou, obidvaja spáchali ohavnosť, istotne zomrú; ich krv bude na nich.
Jerry74-palce hore..takyto pristup by malo mat viac krestanov,mali by pouzivat vlastnu hlavu,lebo uz co je moc to je moc.Ale snad sa to raz zlomi a cirkev zvrhnu novodobi krestania pre ktorych bude hlavnou prioritou pokoj a radost,nie moc a peniaze.A ano,biblia pouziva mnohe podobenstva,ale to s ovcami bolo od zaciatku myslene doslovne
do pekla sa nedostanes...ale na starobu...budes mozno zazivat analne peklo :)
stiahni si z netu film Modlitba pre Bobbyho...a uvidis,co dokaze slepa viera...
Ahoj.Ja som gay aj krestan,mam priatela a viem,ze som nespachal ziadny hriech.Viera nesmie byt slepa...dnesna cirkev je zial slepa,Jezis Kristus nastastie nebol slepy a ja sa drzim jeho viery...nikde v biblii som sa nedocital,zeby Jezis odcudzoval homosexualitu...
peklo neexistuje,