krestan - gay

Aja02

Meretseger: Ja som písala vo všeobecnosti. Diskusiu som iba zbežne prebehla. Ak si sa v mojom príspevku našiel, tak asi sám vieš prečo. A s detskými domovmi na mňa nechoď. To sú ďalšie hlúpe rečičky ľudí, ktorí nemajú argumenty. Ak by bolo prirodzené, aby homosexuáli mohli vychovávať deti, tak by mohli mať svoje deti. Túto schopnosť nemajú. A myslím si, že neplodných párov, ktoré chcú deti z detských domovov je dosť a nevidím dôvod, prečo by deti mali vychovávať homosexuáli.

skooo

Samozrejme že homosexuáli skončia v pekle, to by snáď každý kresťan mal vedieť. Samozrejme myslím pravého kresťana, ktorý aj v živote otvoril Bibliu a nie len tých, ktorí sa za nich vydávajú v kostoloch a vonku žijú skazeným životom. Začni čítať Bibliu a nie počúvať uja farára čo trepe piate cez deviate a popritom bozkáva nohy kusom dreva. O tom pravá viera nie je.

Aja02

macanda: Daj mi sem štatistiku, kde sa píše, koľko detí bolo zneužitých kňazmi. Ak mi ju sem nedáš, to, čo píšeš sú len nepodložené bludy, ktoré máš z médií. ;-)

Meretseger

macanda: V tom sa žiaľ mýliš. Bolo by lepšie, keby to bolo, ako píšeš, aspoň by sme my ateisti mali s týmto pokoj...
Ak bola reakcia Ajy02 mierená na mňa, tak netvrdím, že úplne každý farár je pedofil. Myslím si však, že keby bol známy čo i len jediný prípad, už to by bolo na hlboké zamyslenie, pretože, a za tým si stojím, už len z toho by bolo jasné, že cirkev vodu káže, víno pije, a to permanentne!
Mimochodom, názor, že dieťa nemá mať dve mamičky/dvoch ockov, je úplne smiešny. Keď vyrastá v detskom domove; v rodine, kde sa rodičia rozviedli; s matkou, ktorá sa stará o svoju matku, etc., tak je to lepšie?
Do tejto témy už asi nebudem prispievať, o cirkvi si myslím svoje a nič pozitívne to nie je; o homosexualite tiež a nie je to nič negatívne; a aj tak, kto nechce vidieť, aká je cirkev pokrytecká a že gayov/lesieb je hafo a s tým holt nič nenarobíte, tak žiadnym z týchto príspevkov presvedčení nebude.
Žite si so svojou xenofóbiou.

krestan123

Posledny pripad bol, ked male cigancata obvinili knaza ze ich obtazoval. Knaza ociernili v mediach, ale obvinenia sa o par dni ukazali ako nepravdive. Cigancata si vymyslali, asi vydierali knaza. Takych pripadov je viac.

wreck

macanda, nehnevaj sa, ale tiez pises hluposti. ziadna vacsina fararov (cize spravcov fary), nie je pedofilna. este by som ti mozno uznal, ak by si povedala homosexualna. percento pedofilov medzi nimi nie je vacsie ako v beznej populacii a percento efebofilov uz vobec nie.

len medializacia pripadov, aj ked je velmi potrebna, sposobuje, ze sa nam zda, ze oni predovsetkym rozmyslaju ako koho osukat.
nie je to pravda.

macanda

to aja02: Ako si prosím Ťa dostala to jedno percento? Vynásobila si výsledok nejakým nezmyselným koeficientom? Lebo pravda je taká, že až na svetlé výnimky sú pedofilmi výhradne farári.