Ahojte, viem, že je to už asi otravné ale vážne potrebujem poradiť. Mám 170 cm a 85 kg, do novembra by som chcela schudnúť min. 15 kg. Keďže je moja nadváha okolo 25kg mohlo by to ísť zo začiatku rýchlo, nie? Chodím do školy a mám toho celkom dosť, tak neviem ako si mám to chudnutie naplánovať. No proste potrebujem vedieť, či s takýmto mojím programom schudnem
raňajky: musli s mliekom
desiata:jablko, knackbroty
obed: normálny, aký navaria v škole
olovrant: zelený čaj
večera:zeleninový šalát
A cvičenie: 2x do týždňa je telesná 40 min. a potom každý deň robím ráno a večer 30 drepov, 100 brušákov + ešte nejaké cvičenia na brucho
snažím sa úplne vyradiť pečivo, lebo som ho v minulosti strašne veľa jedávala a myslím, že aj to je dôvod mojej nadváhy, mojím najväčším problémom je pitie vody, nie že by som vodu nemala rada, vlastne pijem len čistú vodu, no za deň niekedy nevypijem ani liter, neviem sa donútiť ju piť
teším sa na leto, lebo zbožňujem bicyklovanie, rada by som teraz chodila plávať ale naozaj nemám na čas, do školy aj zo školy chodievam pešo, trvá to asi 35 minút stredne rýchlou chôdzou, neviem môže to byť niečo okolo 2-3 km.
Mám pridať ešte nejaké cvičenia?