Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem presné rady, pripomienky ako na to

Príspevok v téme: Potrebujem presné rady, pripomienky ako na to
Lale

Ahojte, viem, že je to už asi otravné ale vážne potrebujem poradiť. Mám 170 cm a 85 kg, do novembra by som chcela schudnúť min. 15 kg. Keďže je moja nadváha okolo 25kg mohlo by to ísť zo začiatku rýchlo, nie? Chodím do školy a mám toho celkom dosť, tak neviem ako si mám to chudnutie naplánovať. No proste potrebujem vedieť, či s takýmto mojím programom schudnem
raňajky: musli s mliekom
desiata:jablko, knackbroty
obed: normálny, aký navaria v škole
olovrant: zelený čaj
večera:zeleninový šalát

A cvičenie: 2x do týždňa je telesná 40 min. a potom každý deň robím ráno a večer 30 drepov, 100 brušákov + ešte nejaké cvičenia na brucho

snažím sa úplne vyradiť pečivo, lebo som ho v minulosti strašne veľa jedávala a myslím, že aj to je dôvod mojej nadváhy, mojím najväčším problémom je pitie vody, nie že by som vodu nemala rada, vlastne pijem len čistú vodu, no za deň niekedy nevypijem ani liter, neviem sa donútiť ju piť

teším sa na leto, lebo zbožňujem bicyklovanie, rada by som teraz chodila plávať ale naozaj nemám na čas, do školy aj zo školy chodievam pešo, trvá to asi 35 minút stredne rýchlou chôdzou, neviem môže to byť niečo okolo 2-3 km.
Mám pridať ešte nejaké cvičenia?

dana660xz

ahoj, súsim ti poradiť :)
raňajky- neviem čo myslíš pod pojmom musli, ale ak sú to nejaké zdravé musli (ovesné vločky a podd.)môže byť. ZAPIT 3 DCL VODY. nachystaj si vodu a vypi ju, keď zvádneš zjesť a pripraviť si raňajky 2dcl vody zvládneš tiež.
desiata: dobrá, kludne si daj aj dve jablkaá a 3dcl vody!
obed: no vyberať si nemôžeš, tak papkaj, ale skús napríklad ked je niečo vysmážané nezjesť tú strúhanku, alebo ked sú buchty nezjedz ich všetky + 3dcl vody!
olovrant- no ten zelený čaj je málo! to nemôžeš, nebudeš potom chudnúť. daj si nejaký knackenbrot so syrom, alebo acidko a nejakú zeleninu. + 3dcl vody.
večera: zeleninový šalát je fajn, lae potrebuješ aj bielkoviny- tie sú veľmi dôležité pri chudnutí. skús si dať do šalatú aj syr, alebo šunku. a samozrejme 3 dcl vody.
keď si dáš ku každému jedlu aspoň 3 dcl vody, máš aspoň 1,5 litra vody denne, ale aj to je veľmi málo.
keď chodíš do školy, skús si po každej hodine dať vodu, aspoň 2 glgy :)
a poobede, keď pôjdeš okolo kuchyne, vždy sa napi. keď nebudeš piť, neschudneš.
čo sa cvičenia týka, tak to ti poradiť neviem , ale určite sa nájde niekto kto ti poradí :)
držím palce!

NIKeee

Ahoj precitaj si moj prispevok, s nazvom poslednych 9 kg..........

Zacinala som na 82, a mam 170 cm, teraz vazim 64.

:)

blablablabla

na olovrant potrebujes viac ako zeleny caj, ja by som ti odporucala k tomu este nieco plus na veceru este nejake bielkoviny (skus cottage syr alebo tvaroh,..)

k sportu skus 30 day shred od jillian (najdes na uloz.to) - treba to cvicit kazdy den ale je to len 20 minut a perfektne si precvicis cele telo.