Ako mám pribrať?

Príspevok v téme: Ako mám pribrať?
peťo3654345

mám 18 rokov, 176cm a 50kg a je to na mne velmi vidno. nemám žiaden tuk ani svaly. som vychudnutý, ako keby som vôbec nič nejdedol

pritom:
1. jem raňajky, obed a včeru takú ako môj oco, čo má 95kg, niekedy zjem aj viac
2. jem vela kalorikých sladkostí, každý deň jem sladkosti
3. jem zeleninu, ovocie a každý deň jogurt
4. pijem len kalorické sladené malinovky(7up, cola) nikdy nepijem nič light, okrem toho pijem čaj so 4 lžičkami cukru a kávu z 3 lyžičiek nescy, 3 lyžičiek kakaa a 4 lyžičiek cukru
4. podľa vyšetrení nemám nič so štítnou žlazou
5. 2-3 krát do týždňa jem kalorické velké menu vo fast foode

nevadí mi, že môžem jesť a nie som tučný, ale vadí mi, že som vychudnutý a nedokážem pribrať ani kilo. mám chudú tvár, ruky, ranemá hruď aj všetko ostatné. rifle šírky 29 mi padajú.

lukas karchnak

volam sa lukas karchnak narodil som sa na 6 mesiacov je mi us 16 rokou a hambim sa ze som prilis chudi vazim 42 kg pomoste mi pribrat

pomocnica

No takže dievča čo má 37 kg nie je on. je to baba.
A pre ňu a pre ostatných- síce je táto téma stará, ale problémy sú tu aj teraz.
Tak 1.-nejedzte také sladké hovadiny, mekáč, čipsy...proste sladké vody a totálne nezdravé veci. no môžete ich jesť, ale nie ich napchať do seba na kg, každý deň aby ste pribrali, pretože nepriberiete, proste je to vo vás a vo vašom metabolizme že nepriberáte, akurát si privediete vnútornú obezitu, čo je obalenie orgánov tukom! To nechcete! Jedzte ťažšie jedlá. Užívajte B12. ten úplne pomáha. Iné tabletky nie sú dobré, pretože už iba užívanie tabletiek nie je dobré. ! Pozor na ne! Zvlášť u detí, lebo keď ich rodičia už od malička nedopujú liekmi, tak to s nimi v dospelosti veľmi dobre vyzerať nebude. Jedzte bielkoviny, ovocie...džúsy, alebo smoothi. Ale smoothi, neberte ako jedlo, ako to niektoré modelky berú. Berte to ako pitie. Z ovocia sa dosť priberá, aspoň u mňa to platí, ale zas sa vyprodukuje. Ale z cukríkov, vy asi ani nepriberiete, a nie sú ani zdravé.
Začnite cvičiť! Keď vidíte, že vám nezdravé stravovanie nepomáha, tak začnite proste cvičiť. Vybudujte si svalovú hmotu. Svaly sú ťažšie ako tuky, takže ak máte aspoň nejaké svaly, tak vám to neuškodí a budú ťažšie ako nejaký ten maličký tuk, ktorý ste si vypracovali jedením nezdravých cukríkov a fast foodov na kilá!

Cvičte, nepreháňajte s nezdravým jedlom, ale raz za čas kľudne. Viac bielkovín a B12!

Veľa šťastia. :)

Drotár

K tomu, aby si naštartoval naberanie svalovej hmoty- áno hovorím svalovej hmoty preto, lebo pribrať tuk asi nechce nikto :) je potrebné nájsť komplexné riešenie. Je potrebná zmena životného štýlu. Mne pomohli rady z týchto a podobných článkov... skolaobjemu.eu
aktuality.fitexpres.sk

xxxsamecxxx

ked chces pribrat musis hned ako stanes ranajkovat ,vajcia vlocky syr,sunka celozrnny chlieb vsetko tlacit do seba,,,jest 3x hlavne jedla ,a hlavne pravidelne, nikdy nesmies vynehat ranajky a nikdy nesmies citit ze si hladny nesmies mat pocit hladu pitny rezim dolezity,solit iba hymalajskou solou ,nepouzivat ziadnu chemiu ,ziadny cukor, a jest vela mesa meso z mesmo , cvicit ist do dediny a makat prekladat tehly a hranoly nabrat sylu ,lamat cinky

Kikunka_12

Zdravim..
Mam 12 rokov a chodim do 6 rocnika a mam iba 31 kil...Neviem co mam robit aby som normalne pribrala a nemusela brať lieky. Chcem dobre rady a typy a chcelq by som mať aspon 35 kil konečne ! Ja jem stale sladkosti,chipsy aj jedlo (ranajky,obed,vecera) a nic... :(