Ako mám pribrať?

Príspevok v téme: Ako mám pribrať?
peťo3654345

mám 18 rokov, 176cm a 50kg a je to na mne velmi vidno. nemám žiaden tuk ani svaly. som vychudnutý, ako keby som vôbec nič nejdedol

pritom:
1. jem raňajky, obed a včeru takú ako môj oco, čo má 95kg, niekedy zjem aj viac
2. jem vela kalorikých sladkostí, každý deň jem sladkosti
3. jem zeleninu, ovocie a každý deň jogurt
4. pijem len kalorické sladené malinovky(7up, cola) nikdy nepijem nič light, okrem toho pijem čaj so 4 lžičkami cukru a kávu z 3 lyžičiek nescy, 3 lyžičiek kakaa a 4 lyžičiek cukru
4. podľa vyšetrení nemám nič so štítnou žlazou
5. 2-3 krát do týždňa jem kalorické velké menu vo fast foode

nevadí mi, že môžem jesť a nie som tučný, ale vadí mi, že som vychudnutý a nedokážem pribrať ani kilo. mám chudú tvár, ruky, ranemá hruď aj všetko ostatné. rifle šírky 29 mi padajú.

marek531

skus uzivat vitamin B12, ja som mal ale v tekutej forme, a pribral som 7 kilo, maju ho na vitarian.sk, mas tam k nemu aj clanok

rene1337

Prepacte takto ako ste to napisal vypada vas jedalnicek ? Akurat z toho cukru sa cudujem ze viete spat :) mate zrychleny metabolizmus a dnesne potraviny same ecka a ziadna vyzivova hodnota taky to nejaky jedalnicek ako ten vas tak nepriberem ai kilo akurat mi je cely den na vracnie pozrite sa na internete na stravovanie kolko by mal clovek zjest aby pribral jedalnicek minimalne jest kazde dve hodinny pit vela tekutin a to nie ze kakao a jeden kolac a za dve hodiny jablcko a za dalsie dve mandarinku a pol kila cukru na to :) ale napriklad ranajky dve vanicky tvarohu :) ovsene vlocky z mliekom o dve hodiny maso ryza nejaky gainer k tonu atd atd prestan papat zacni zrat :)

delta

Hej vsetci pisete ze viacej jest .... a cvicit ... somarina. Ja zjem aj za dvoch chlapov a nepriberiem ked sa hned aj roztrham a je jedno ci jem normalne alebo sa prejedam. A cvicit vo fitku? no neviem ci je to dobry napad pretoze to je prave na chudnutie na spalenie tukov co je presny opak toho co potrebujeme dosiahnut. A nabrat svaly a bla bla bla, dalsie dristy, kazdy ma take svaly ake potrebuje, telo sa prisposobi zatazi .... Takze v skratke genetika robi svoje a niekedy ani prezieranie nepomoze, ale tak niekto priberie aj z hrnceka vody, takze tak.

sexicek

Ak chces pribrat, zacni brat silne antidepresiva a litium, zarucene Ti to spomali metabolizmus a priberies. Je to odskusane na velmi velkom mnozstve ludi.

Matej89

Ak chceš pribrať, musíš mať vyšší príjem ako výdaj. To je celé tajomstvo. Začni jesť naozaj veľa (raňajky, desiata1, desiata2, obed, olovrant1, olovrant2, večera1, večera2). Na 1kg hmotnosti zjedz aspoň 1,8g bielkovín a 6g hlavne komplexných sacharidov. Sračky ako sladené nápoje, čokolády a iné pochutiny vrátane mcdonaldu úplne vyraď. Najlepšie zdroje sú vajcia, mlieko, syry, nízkotučné tvarohy, kuracie mäso, tuniak, ovsené vločky, celozrnné pečivo, veľa zeleniny atď atď. K tomu si choď 3x týždenne zacvičiť a do polroka máš super postavu.

kikuša

čaute :D ja mám 13 rokou 148cm a ani 30kg :( je to smutne ja aj jem dosť ale neda sa mi pribrať som zufalá :/ ani prsia nemám žiadne :/ a za to sa mi vysmievaju :/ na nete som vydela že pomáhaju surove vajcia skusila som ale bolo to hnusne už to viac nemôžem jes ť poradíte mi niečo ? niečo učinne? :D

Magy

ja som mal problem podobny. 20r, 185cm, 65-70 kg. a nepomohlo prejedanie, pangamin, nic. az som zmenil prostredie (siel do irska zit a pracovat). zmena prostredia, podnebia a najme cely zivotny system, ako tam ludia ziju (su kludni, pohodlni az lenivi) sa okamzite na mne prejavilo - 10 kil mi naskocilo v priebehu doslova par tyzdnov. teraz mam 190cm, 85kg +/- podla situacie a citim sa ako clovek, nie ako vychrtnuty patkan. slovensko je stresujuca krajina.