Keby som si znova vyberal povolanie, bol by som radsej ...

jajka001_

neviem, o co ti vlastne ide. ocakavas, ze kedze je v mojom zivote nieco, co mi nevyhovuje, teraz tu necham manzela, dieta, pracu, byt a vsetko ostatne a odidem do zahranicia?

jajka001_

ok, stve ma, ze je taky staticky. ale stale neviem, naco to riesis a ako to suvisi s temou.
okrem toho, verim tomu ze o par rokov vypadneme.

Maoam

Jajka, tvoj problem je ten, ze ta stve, ze tvoj muz nechce nikam vypadnut, kedze si na nom zavisla, stve ta to. Fakt, ze to ini vidia, nezmenis. Tymto koncim.

jajka001_

Používateľ
jajka001_
dátum a čas príspevku
Dnes 20:33
IP adresa
83.41

krtko ty hovoris o zubaroch na svk alebo v zahranici? v zahranici zarabaju urcite 10x viac a aj prace maju menej. maju viac kvalitnych pristrojov, materialu.
Používateľ
*inko
dátum a čas príspevku
Dnes 20:31
IP adresa
224.59

ako to vies, ked nie si zubar? :) podla mna sa stale maju co ucit, nove techniky, postupy, podla mna to nie je az take staticke, aj ked sa moze zdat, ale to iba preto, ze do toho nevidime

moj zubar nerobi len doobedu, dokonca dva dni v tyzdni pracuje do 18tej...ale prachy ma uzasne, to je fakt
Používateľ
krtko-lampa
dátum a čas príspevku
Dnes 20:26
IP adresa
181.22

Ale kde zubari robia doobedia a beru pekne peniaze ;) ... A ich odbor sa nemeni raz sa to naucia a robia stale to iste.

toto su tie prispevky, ktorymi to zacalo. fakt nechapem, ako si sa odtial dostala az sem.

Maoam

krtko-lampa: presne tak, ine mentalne nastavenie a robia ovela, ovela viac ale to nikto nechce vidiet ani uverit, kto to nezazil

Maoam

vidis - pozri sa na tvoj pohlad na vec, je to uplne chore

ja som posledny clovek na tejto planete, ktory potrebuje, aby mi niekto zavidel

vediem uplne normalny zivot

v zahranici su statisice Slovakov a som len jedna z nich

nic viac, nic menej

takze vidis, ty to vidis uplne inak, ako to je a podsuvas mi nieco, co vobec nie je pravda...

jajka001_

ale ano, vidim, ty zijes v zahranici, tak si to pochopila tak , ze sa stazujem. mas pocit, ze ti vsetci na svk musia zavidiet, lebo ty zijes v zahranici. ale ja ti vobec nezavidim. ja ti to uplne doprajem. a tiez by som vypadla, ak by som mala tu moznost. ale ako som uz spominala, nie som slobodna a nemozem sa len tak spakovat a vypadnut.

Maoam

ale ty vidis len tuto jednu skutocnost a nic ine, ziadne ine suvislosti, je to obmedzeny pohlad na vec

ale to nema vyznam dalej rozoberat, strata casu a energie