Keby som si znova vyberal povolanie, bol by som radsej ...

ojka.

noooo, tak to budem robiť s tebou samozrejme tiež :D a popritom si niečo zaučtujem (((:
milujem atmosféru čajovní,....och...
už aby som bola doma, do svojej obľúbenej by som zašla....

jajka001_

ojka, tiez som chcela vzdy vlastnu cajovnu
(aj teraz sa stazujem a zavidim? neviem, poucte ma. uz sa budem bat aj nieco povedat)

ojka.

ja som so svojím "zatiaľ povolaním" spokojná (: mňa to baví, a popri tom, by som chcela veľa cestovať, veľa fotiť, otvoriť si svoju vlastnú čajovňu, venovať sa sociálnej pedagogike a práci a a a a a je toho ešte mooooooc veľa :D na to by mi nestačilo ani niekoľko životov.... ale no, budem sa to musieť nejak snažiť natesnať do jedného s menšími obmedzeniami (:

sisiaja

ludia, naco sa hadate? na slovensku je strasny bordel, otrasni politici, hrozna drahota, malo dobrej roboty. to vsetko je pravda. ale aj to, ze ti, ktori tu sme, tu mame rodiny, priatelov, korene, je to nasa krajina a napriek vsetkemu k nej nieco citime. kazdy nemoze zbalit kufre a vypadnut. su ludia, ktori by sa citili v cudzine velmi osamelo. ved nielen peniaze urcuju nas zivot. ludia maju aj ine potreby a jednou s tych najdolezitejsich je socialna potreba. kontakty s blizkymi, priatelmi, s ludmi, ktori maju rovnake kulturne korene a s ktorymi si rozumieme. v cudzine ma clovek mozno viac penazi, ale to este neznamena, ze mu to staci ku stastiu.
ja si skor myslim, ze by sme mali robit nieco preto, aby sa tu situacia zmenila. nenechavat vsetko na politikov a nahovarat si, ze clovek sam nezmoze nic. lebo nie politici su zodpovedni za tuto situaciu, ale ti, ktori im to dovolia.