KRÍŽOVÁ CHRBTICA

Príspevok v téme: KRÍŽOVÁ CHRBTICA
robert

zdravím všetkých prispievateľov a žiadam radu. Mám dg: hernia disku, t.j. vysunutú platničku o 0,5 cm medzi 4 a 5 stavcom krížovej časti chrbtice a chcem sa zbaviť tej ukrutnej bolesti, ktorá občas príde (keď prechladnem, keď sa moc namáham ...)Vtedy ma zablokuje a pomôže až hospitalizácia a inj. Riešil som to masážou, plávaním, fit loptou - a nič. Uvažujem o operácii, obyčajnej alebo laserovej, ak sa dá. Má niekto skúsenosti? Poraďte, alebo dajte tip. Vďaka.

[zruseny12]

KATUSKAJA
krizova chrbtica moze boliet aj zo stravy,ked nemas dostatok vapnika a zivin pre kosti...atd.
moze boliet aj podla toho ako spis...
spat by sa malo iba na***BOKU***nie na ***BRUCHU***
je to individualne...

tataja

Ahojte rada sa zapojim do Vasej diskusie, ja uz mam za sebou dva zakroky ozonom a neskutocne vela opichov, roznych lieceni a stale ma trapia bolesti, mam 27 rokov a polovicny dochodok a neviem ako dalej, tie bolesti su stale, nevie niekto poradit kde operuju chrbtice a maju dobre meno. Ak by chcel niekto vediet nieco o ozone nech sa ozve na email tataja@pobox.sk.

sona

Ale veď to je jasné, že nie je všetko na všetko dobré. Ani ozonoterapia nemôže byť zázrak na všetko. Nana, určite zkonzultuj stav s ďalšími odborníkmi. Prečo nie aj v Žiline?

kkkkkk

Neísť na do Žiliny na operáciu. Poslali ma domov v bolestiach s tým, že neviedia pôvod mojich bolestí /nohy/. A to som po výmene platničky a po ďaľšej operácii!

nana

Ahojte všetci,mám výsledky z MRI, vôbec to nie je dobré mám vysunuté 3 platničky, jednu o 13mm, o 11mm a o 7mm. Tá jedna mi tlačí na nerv ľavej nohy tak že ho takmer uzatvára, moja lekárka mi tvrdí, že tu pomôže len operácia. Ani ozonoterapia ani kúpele, že nič nezmôžu. Neviem čo mám robiť.Poraďte mi, mal niekto takýto rozsah poškodenia? Naozaj je operácia nevyhnutná?