bod G

Marta V

Bod G je zaujímavý cieľ, ktorý chce nájsť každý chlap u svojej priateľky. Nie je to jednoduché ale vždy sa to dá. Ako nájsť bod G a ako dosiahnuť vaginálny orgazmus si prečítajte tu -odkaz odstránený-

??!!??

wreck :-) to je fajn že ťa to potešilo....
hej máš pravdu...len čím som staršia tým viac dochádzam na to že keď je sex je aj kľud v rodine :-)... teda aspoň z 90 % .... ale od toho sa odvíja práve to všetko okolo....keď je kľud potom je aj sex :-)
....a nepochopím ako si niekto nemôže vo vzťahu s niekym rozumieť šak keď teda nie tak s nim nie som alebo to RIEŠIM. hmmm
to je to .....rozprávať sa rozprávať sa rozprávať sa

wreck

??!!??, jeeej, to je mile, dakujem. :)

nasla by sa vsak najmenej jedna, ktora by s tebou urcite nesuhlasila. nie je cely zivot len o sexe. a ked niekto mozno trochu lepsie rozumie zenskemu telu, nez je obvykle, este to neznamena, ze je s nim aj radost zit. :)

AmartinkA

mlady, nerozumiem comu si nepochopil :D Opytala som sa ta, ci tvoje dievca vie svojpomocne dosiahnut orgazmus. Myslim to tak, ci si uz sama skusala niekedy "urobit dobre" :)

M 25

ja ked mám trochu plnší mechúr a bud ma priatel prstuje, alebo sa normálne milujeme, tak ho cítim ... je to úžasné ..:)

ale po milovaní musím na wc :)

??!!??

aha čo som našla....zaujímalo by ma ...je ozaj drsnejšie to miesto?

Najľahšie nájdete bod G vtedy, keď je žena poriadne vzrušená, takže, ako vždy, nevykašlite sa na predohru!

Aby ste našli a dostali pod kontrolu bod G, pozrite sa vašej partnerke do očí, kým ona leží na chrbte a strčte váš ukazovák alebo palec do jej vagíny tak hlboko, ako to len pôjde. Potom ho ohnite smerom ku sebe (teda k jej brušku), a posúvajte ho smerom von z vagíny pomaličky dovtedy, kým nenarazíte na oblasť drsnejšiu, ako je zvyšok (Uistite sa, že máte dokonale upravené nechty, ani si neviete predstaviť, ako dokážu ostré nechty nabúrať celú romantiku). Táto drsnejšia či jemne vystupujúca časť je bod G.

Ak sa neobjavuje nijaká reakcia, nehanbite sa jej opýtať, či niečo cíti pri dotyku toho, čo si myslíte, že by mohlo byť "ono". Možno budete potrebovať trošku viac pritlačiť, pretože tento zázrak sa nachádza V, nie NA stene vagíny.

Skúste druhou rukou jemne masírovať to isté miesto, len zvonku, aby ste zintenzívnili svoje dotyky. Nech vás neznepokojí, že vaša partnerka neprejavuje výrazné reakcie, pretože nie všetky majú tento bod citlivý.

Kým niektoré ženy sú schopné zažiť niekoľko orgazmov za sebou na základe opätovného stimulovania bodu G, iné zas necítia nič a sú aj také, ktoré sa pri tom dokonca cítia nepríjemne.

Žiadne strachy - každá žena ocení snahu a úsilie! A pri hľadaní bodu G sa môže stať, že naďabíte na také miesta, na ktoré bude reagovať oveľa intenzívnejšie.

Klopkanie na bránu lásky

Najlepší spôsob, ako stimulovať bod G je jemne na to miesto "klopkať". Niektorí muži na toto využívajú rôzne sexuálne hračky na to presne určené. Dá sa na to použiť každý vibrátor, no tie špecálne sú drsnejšie a zahnuté.

Dokonca ženy, ktoré si manuálnu stimuláciu nevedia užiť, to dokážu pri obyčajnom styku. Takže ak je váš penis mierne zahnutý dohora, máte vyhraté. No tí ostatní nezúfajte, nie ste oveľa ukrátenejší, treba len skúšať a hľadať. Polohy "žena na vrchu" a tie odzadu sú pri vašom snažení najvhodnejšie.

Jediný spôsob, ako stimulovať bod G úspešne pri misionárskej polohe, je podoprieť jej boky vankúšmi. Ženy môžu zvýšiť intenzitu vzrušenia učením sa kontrole svojich panvových svalov cvičeniami, známymi ako Kegelove cvičenia.

Vekom sa sex zlepšuje

Jestvuje výskum, podľa ktorého je schopnosť vzrušiť sa u žien regulovaná množstvom hormónu estrogén. Väčšina žien do tridsať rokov si myslí, že klitorálny orgazmus je silnejší, a to kvôli ich vysokej hladine estrogénu, ktorý zapríčiňuje, že sú steny ich pošvy totiž vtedy natoľko hrubé, že nedovoľujú dokonalú stimuláciu bodu G.

Keďže hladina estrogénu sa u žien okolo tridsiatky začína znižovať, steny ich vagíny sa stenšujú a bod G sa teda stáva viac dostupným. Preto sa veľa žien užíva sex omnoho viac až po dosiahnutí veku 30 rokov.

??!!??

:-) budeme budeme :-) ja viem že je to indiv. ale no takéto čítanie s radami je na nezaplatenie...také intímne, sexi, vzrušujúce zároveň no a samozrejme poučné :-)
apropo "šťastná to žena čo si ťa alebo ty ju uchmatne :-)"