Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
no len som skusal, ci sa mi ulavi, ale ani nie :)
seriozne mna to nenastve, neviem preco, ale je to debilny pocit, ak nema mcity :)
chapes,to je ako ked chces plakat ale nemas slzy :D
chcem byt nastvany, ale nejde to :D
len sa smejem, ale nie nastvanost, ale skor sklamanie, lebo to bol uz neviem kolky pokus.. asi 5-6-7 .. tolko hodin prace, tolko hodin cestovania, vsetko marne.. lebo mixer.
lost, toto je prejav FLEGAMTIKA? :-DDDDDDD
hmm ja neviem co mam :D
ale raz som skusil zjest normalne veci, napr teraz idem jest normalne psenicne bebe a uvidim co sa mi stane :D
ale ja som vseobecne Flegmatik, nevadi mi -10C v kratkom rukave, nevadi mi ani toto.
i ked, zas neverim ze je takto jednoduche oblbnut imunitu... cize mozno mam len stastie (pocul som ze nie vzdy sa to musi prejavit, a to je najzakernejsie na tom - clovek si mysli ze je OK a potom prask facka az ho to zabije)
Pri alergii musia byt pritomne reakcie imunitneho systemu na alergen.
pozor-intolerancia nie je alergia
Ak je clovek alergicky na nieco, mal by sa aspon spociatku poctivo vyhybat znamemu alergenu, najma u potravin. Postupom casu, ked sa situacia zastabilizuje, tak velmi pomalicky a postupne pridavat tento alergen a sledovat reakciu. Poznam pripad, kedy sa alergia na psenicu (pozor, nie celiakia, len alergia na psenicu) uplne vyparila po poctivo dodrziavanej bezlepkovej diete pocas 2 rokov. Dnes pacient konzumuje beznu stravu.