Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Laurina22

No mne cokolada vcera teda neprospela

Avsak napr bryndza kde je mix ovcieho syru spolu s kravskym bola fajn,nesposobila nic...

Takze uvidime

Tpch aky si mala den?

LOst ty sa nenervuj ja tu pisem motivacne listy ja by som mala nadavat:-)

lost

nevadi no ..zozeniem mixer a skusim este raz a ked to pojde, tak ten mixer poslem naspat tomu, kto ho skonstruoval.

made in fucking china, spolu s boschkou a panasonicom.

uz dokonale verim, ze zivot v divocine je daleko lepsi, lebo tu kupujem drahe sracky a hovno z toho :D

lost

no len som skusal, ci sa mi ulavi, ale ani nie :)

seriozne mna to nenastve, neviem preco, ale je to debilny pocit, ak nema mcity :)

chapes,to je ako ked chces plakat ale nemas slzy :D

chcem byt nastvany, ale nejde to :D

len sa smejem, ale nie nastvanost, ale skor sklamanie, lebo to bol uz neviem kolky pokus.. asi 5-6-7 .. tolko hodin prace, tolko hodin cestovania, vsetko marne.. lebo mixer.

lost

DO BOHA .....

teraz som extremne nasraty ...

ani originalny BEBE recept nevychadza..

kur...... fix

takze sa moje paranoidne obavy splnili, to bude MIXEROM

skur..... roboticky mixer, otrepem niekomu o hlavo coskoro

lost

hmm ja neviem co mam :D

ale raz som skusil zjest normalne veci, napr teraz idem jest normalne psenicne bebe a uvidim co sa mi stane :D

ale ja som vseobecne Flegmatik, nevadi mi -10C v kratkom rukave, nevadi mi ani toto.

i ked, zas neverim ze je takto jednoduche oblbnut imunitu... cize mozno mam len stastie (pocul som ze nie vzdy sa to musi prejavit, a to je najzakernejsie na tom - clovek si mysli ze je OK a potom prask facka az ho to zabije)

tpch

Ak je clovek alergicky na nieco, mal by sa aspon spociatku poctivo vyhybat znamemu alergenu, najma u potravin. Postupom casu, ked sa situacia zastabilizuje, tak velmi pomalicky a postupne pridavat tento alergen a sledovat reakciu. Poznam pripad, kedy sa alergia na psenicu (pozor, nie celiakia, len alergia na psenicu) uplne vyparila po poctivo dodrziavanej bezlepkovej diete pocas 2 rokov. Dnes pacient konzumuje beznu stravu.