Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, jasne, ze to NIE JE normalne, je to nejaky psychopat, co rad emocionalne muci zeny.
vopred sa ospravedlnujem za nasledovny text
Laurina, skus mu najblizsie, ak opät zacne s takymito chorymi psychohrami, odpovedat nasledujuce: 'XY, co by si urobil, kebyze ta kopnem do guli?'
a ukoncit komunikaciu v tom momente
Lost, su muzi, ktori sa doslova vyzivaju v takychto veciach, zvlast ked vedia, ze zena je na nich namotana.
Pytat sa na tieto veci, kym nie su dvaja SKUTOCNE vo vztahu a to tiez az po urcitom, dlhom case, je CHORE.
Laurina, preco mu to dovolis? Preco sa s nim bavis vobec, ked je psychopat?
Laurina, neviem, o koho ide, ale nie je nic jednoduchsie, ako zablokovat mail, nedvihat viac mobil, ak sa musite osobne stretavat, napr. v praci, tak sa obmedzit len na formalne pracovne veci a nic viac...
Co sa toho, ze je chory tyka, tak to mozes posudit iba ty, ale mysli na to, ze aspon 40% obcanov EU ma psychicke, mentalne alebo dusevne ochorenia (ale realne cislo bude ovela vyssie, mnohi to vedia uzasne maskovat, alebo nikdy neboli u psychologa, psychiatra...), takze sanca stretnut vyrovnaneho, psychicky zdraveho cloveka je dost nizka...
a suhlasim s Lostom, ak ti to nevyhovuje, tak sa podla toho zachovaj a dotycny si da pohov ;-)