Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

vopred sa ospravedlnujem za nasledovny text

Laurina, skus mu najblizsie, ak opät zacne s takymito chorymi psychohrami, odpovedat nasledujuce: 'XY, co by si urobil, kebyze ta kopnem do guli?'

a ukoncit komunikaciu v tom momente

Maoam

Lost, su muzi, ktori sa doslova vyzivaju v takychto veciach, zvlast ked vedia, ze zena je na nich namotana.
Pytat sa na tieto veci, kym nie su dvaja SKUTOCNE vo vztahu a to tiez az po urcitom, dlhom case, je CHORE.

lost

Tak je zvedavy no :D
Mozno aj trochu masochista (emo?), ked sa pyta na take veci :D

heh, normalne si mi zlepsila naladu, esteze nie som zena, toto pocuvat od muzov, to by bolo na Cajlu (pezinok)

Laurina22

On vie ze ho mam rada a schvalne na mna ide s tymi idiotnymi psychologickymi tahmi typu:Laura,predstav si situaciu ja,ty,nase deti....Laura aky je tvoj nazor na neveru?Co by si urobila ak by som ta podviedol?A podobne

Nerozumiem tomu

Maoam

Laurina, neviem, o koho ide, ale nie je nic jednoduchsie, ako zablokovat mail, nedvihat viac mobil, ak sa musite osobne stretavat, napr. v praci, tak sa obmedzit len na formalne pracovne veci a nic viac...

Co sa toho, ze je chory tyka, tak to mozes posudit iba ty, ale mysli na to, ze aspon 40% obcanov EU ma psychicke, mentalne alebo dusevne ochorenia (ale realne cislo bude ovela vyssie, mnohi to vedia uzasne maskovat, alebo nikdy neboli u psychologa, psychiatra...), takze sanca stretnut vyrovnaneho, psychicky zdraveho cloveka je dost nizka...